Torstai, 15.11.2018 
Janika, Janita
Urheilu

Nishikori luottaa Osakaan naisten finaalissa – "Hänellä on mahdollisuus voittaa Serena"

  • STT
Naomi Osaka (kuvassa) kohtaa sunnuntain vastaisena yönä Suomen aikaa pelattavassa naisten kaksinpelin loppuottelussa Yhdysvaltojen Serena Williamsin. LEHTIKUVA/AFP Naomi Osaka (kuvassa) kohtaa sunnuntain vastaisena yönä Suomen aikaa pelattavassa naisten kaksinpelin loppuottelussa Yhdysvaltojen Serena Williamsin. LEHTIKUVA/AFP
Japanin Kei Nishikori hävisi Yhdysvaltain avoimen tennisturnauksen miesten kaksinpelin välierän Serbian Novak Djokovicille, mutta japanilaisilla riittää yhä jännitettävää tämän vuoden turnauksessa.

Naomi Osaka kohtaa sunnuntain vastaisena yönä Suomen aikaa pelattavassa naisten kaksinpelin loppuottelussa Yhdysvaltojen Serena Williamsin. Nishikori luottaa 20-vuotiaan Osakan mahdollisuuksiin 36-vuotiasta ja kaiken voittanutta Williamsia vastaan.

– Olen varma, että hänellä on mahdollisuus voittaa Serena. Naomi pystyy pysymään hänen mukanaan, Nishikori tuumi välierätappionsa jälkeen.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Osakasta tuli ensimmäinen grand slam -turnauksen naisten kaksinpelin finaaliin yltänyt japanilainen. Osaka ja Nishikori tekivät historiaa siten, että ensimmäistä kertaa japanilaispelaajat nähtiin miesten ja naisten välierissä samassa grand slam -turnauksessa.

Nishikorilta uran toinen grand slam -finaalipaikka jäi haaveeksi, mutta Osaka pääsee taistelemaan naisten mestaruudesta. Otteluun Williamsia vastaan Nishikori ei juuri alkanut neuvomaan Osakaa.

– Naomi on pelannut uskomatonsa tennistä. Olen varma, että finaali on erilainen kuin välierät, mutta toivon hänen pystyvän nauttimaan ja pelaamaan hyvällä tasolla, Nishikori sanoi.