Maanantai, 19.11.2018 
Elisabet, Liisa
Pesäpallo

Kommentti: Jo nyt on yksi voittaja selvillä, se on pesäpallo lajina

  • Petri Siitonen

Tänään Kouvolassa käynnistyvät miesten Superpesiksen loppuottelut ovat iso voitto lajille itselleen. Vimpelin Vedon ja Sotkamon Jymy pitkään kestänyt valtakausi on vihdoin saatu päätökseen.

Kouvolan Pallonlyöjät ja Joensuun Maila pelaavat mestaruudesta. Se on hieno asia, sillä laji kaipasi kipeästi tuuletusta terävimpään kärkeen. Tosin kaukaa eivät KPL ja JoMa tulleet, sillä nämä kaksi joukkuetta kärkkyivät Vedon ja Jymyn takana jo vuosikausia.

Loppuottelusarjassa saadaan tukku uusia Suomen mestareita, sillä KPL:n riveistä vain Juha Korhosella sekä Anssi Lammilalla on mestaruudet Hyvinkään Tahkosta.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

JoMan pelaajista Aleksi Rautiainen (KiPa), Tuomas Jussila (PattU), Mikko Kemppainen (JyMy) sekä Lauri Kivinen (Jymy) ovat urallaan päässeet kultajuhliin.

Nähtäväksi jää, miten uusi tilanne vaikuttaa pelaajiin. Kouvolaan odotetaan yli 4 000 katsojaa. Joukossa myös äänekkäät JoMan kannattajat, joita on tietojen mukaan matkalla pari bussilastillista.

Ääntä ja tunnelmaa tuskin avausfinaalista tulee puuttumaan.

Ottelu alkaa kello 14 ja sitä voi seurata Neloselta.

Lue lisää:

JoMa aloittaa tänään finaaliurakkansa - lähes jokainen pelaaja uudessa tilanteessa

JoMa ja KPL aloittavat sunnuntaina raikkaat pesäpallofinaalit

Piina on vihdoin ohi - JoMa-kippari Tuomas Jussila palaa SM-finaaleihin peräti yhdeksän peräkkäisen pronssiottelun jälkeen