Lauantai, 19.9.2020 
Reija
Yleisurheilu

Katajan miehille SM-viestipronssia Mikkelistä

  • Petri Maskonen
  • Jarno Artika
SM-viestien jälkimmäinen päivä Mikkelissä toi Joensuun Katajalle yhden mitalin. Tämä tuli varsin odotetusti miesten 4 x 1500 metrillä ja väri oli tällä kertaa pronssi. Kokoonpano Jiri Karjalainen, Mika Kotiranta, Samu Mikkonen ja Arttu Vattulainen (kuvassa) juoksi tasaisen suorituksen, jossa mitali ei ollut uhattuna, mutta kärkikaksikko Helsingin Kisa-Veikot ja Lahden Ahkera meni hyvissä ajoin omia menojaan.

Toisen mitalin tuntumassa oltiin 19-vuotiaiden miesten 4 x 400 metrillä, jossa nelikko Eeki Kokkonen, Rasmus Lehikoinen, Eino Könönen ja Arttu Simanainen jäi siitä reilut kolme sekuntia (3.32,54) ja oli neljäs. Piiriennätys jäi sekin vajaan kolmen sekunnin päähän.

Naisten 4 x 400 metriä juostiin kahdessa erässä. Kataja (Hertta Heikkinen, Marika Partinen, Jessica Miettinen ja Nina Mutanen) oli ensimmäisen erän kolmas ajalla 4.09,79. Kokonaissijoitus oli 11:s.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Pohjoiskarjalaisväriä oli lisäksi myös naisten 3 x 3000 metrin kävelyviestin voittaneessa Lappeenrannan Urheilu-Miesten joukkueessa, jossa kahta ensimmäistä osuutta veivät kiteeläislähtöiset Neuvosen sisarukset Elisa ja Sanna. Jyväskylän Kenttä-Urheilijoiden miesten 4 x 400 metrin hopeajoukkueessa kolmannella osuudella juoksi rääkkyläläistaustainen Teemu Keronen.

Kaikkiaan SM-viesteissä oli mukana yli 500 joukkuetta, joten aivan vielä yleisurheilu ei ole tältä osin kuihtumassa. Katajan ja samalla maakunnan saldo oli kolme mitalia ja kaksi pistesijaa.

Tilaa Digi-Karjalainen kahdeksi viikoksi maksutta