Torstai, 15.11.2018 
Janika, Janita
Urheilu

JYP-hyökkääjää päähän taklanneelle jenkkipakille kolmen CHL-ottelun panna

  • STT
JYPin hyökkääjä Markus Jokista päähän taklanneelle yhdysvaltalaispuolustajalle on langetettu kolmen ottelun pelikielto jääkiekon Mestarien liigassa, tiedotti CHL nettisivuillaan maanantaina. Slovakialaisseura Banska Bystrican Benjamin Marshall taklasi Jokista päähän sunnuntain ottelussa Jyväskylässä. Taklaus tapahtui kolmannen erän loppuhetkillä. JYP voitti ottelun 6–0.

–  Hän on aivotärähdyspotilas. Paranemisaikataulua ei voi arvailla. Tiedämme sitten paremmin, kun hän pääsee treeneissä kokeilemaan, uusiutuuko se vai tuleeko paha olo ja niin edelleen. Aikatauluista ei ole kenelläkään siis vielä arviota antaa, JYPin urheilutoimenjohtaja Jukka Holtari kertoi MTV Sportille.

JYP on lohko H:ssa toisena, Banska Bystrica neljäntenä. Lohkovaihetta on jäljellä kaksi kierrosta.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Jääkiekkoliitto irtisanoutuu Leijonien joukkueenjohtajan tv-kommenteista

Jääkiekkoliitto irtisanoutuu miesten maajoukkueen joukkueenjohtajan Mika Kortelaisen sunnuntaisista tv-kommenteista. Liitto otti asiaan kantaa Twitterissä.

Kortelainen toimii C More -kanavan televisiostudiossa asiantuntijana. Hän paheksui ronskein kielikuvin CHL-liigassa JYPin kohdanneen Banska Bystrican amerikkalaispelaajan taklausta.

–  Tuosta pitäisi painaa niin huolella turpaan tota jätkää, että hän saisi itsekin aivotärähdyksen, Kortelainen oli Ilta-Sanomien mukaan sanonut.

–  Varomaton lausunto törkeästä, lajiin kuulumattomasta taklauksesta ei edusta Jääkiekkoliiton arvomaailmaa, Liiton Twitter-tilillä linjataan.