Tiistai, 13.11.2018 
Ano, Kristian
Jääkiekko

Jokipoikien pitkäaikainen hyökkääjä kilpailee seuraavaksi Suomen Bachelorette -ohjelmassa

  • Jani Leinonen
  • Jarno Artika
Joona Manninen pelasi Jokipojissa viimeksi kaudella 2016-17. Joona Manninen pelasi Jokipojissa viimeksi kaudella 2016-17.

Joensuulainen entinen jääkiekkoilija Joona Manninen, 27, on yksi uuden Bachelorette Suomi -ohjelman kilpailijoista. Ohjelma esitetään Liv-kanavalla maanantaina 1. lokakuuta alkaen.

Manninen pelasi Jokipoikien Mestis-joukkueessa useiden kausien ajan, viimeksi kaudella 2016-17. Jokipoikien lisäksi hän pelasi urallaan muun muassa Unkarissa ja Yhdysvalloissa sekä Mestistä Savonlinnassa.

Ohjelman esittelytiedoissa Joona Mannista kuvaillaan seuraavasti:

Mainos alkaa
Mainos päättyy

"Positiivinen Joona on entinen ammattijääkiekkoilija, joka kutsuu itseään hetkessä eläjäksi. Hän suhtautuu intohimoisesti matkusteluun, on ammatiltaan yrittäjä ja katuu elämässään eniten niitä asioita, jotka ovat jääneet tekemättä. Vaikka miehen vapaudenkaipuu on kova, sitoutumiskammoinen hän ei ole, sillä haaveissa olisi rakentaa Jennyn kanssa yhteinen tulevaisuus ulkomailla."

Ohjelmassa kilpailijat pyrkivät hurmaamaan Bachelorette-Jennyn itselleen. Mannisen kanssa Jennyn, 35, huomiosta kilpailee 12 muuta miestä.