Sunnuntai, 18.11.2018 
Tenho
Pesäpallo

Ensi lauantain pesisfinaalissa Joensuussa tunnetta ja paloa löytyy varmasti - seuraa erityisesti näitä pelaajia

  • Petri Siitonen
  • Kimmo Kirves
Joensuun Maila on enää kahden otteluvoiton päässä miesten Superpesiksen mestaruuden. Joensuun Maila on enää kahden otteluvoiton päässä miesten Superpesiksen mestaruuden.

Miesten Superpesiksen loppuottelusarja jatkuu lauantaina loppuunmyydyllä Mehtimäen pesäpallostadionilta. Tunnelma tullee olemaan sen mukaista. 

Kentällä nähdään monta värikästä pelaajaa, jotka saavat oman joukkueen ja kotiyleisön syttymään. Samalla vastustajasta pyritään ottamaan henkistä yliotetta.

1 Juha Puhtimäki, JoMa

Puhtimaki-arkistoonKarjalainen20180911

Mainos alkaa
Mainos päättyy

JoMan lukkari on juuri sellainen pelaaja, joka joensuulaisjoukkueelta on tähän asti puuttunut. Mies taitaa pelaamisen lisäksi myös show-miehen elkeet ja kotiyleisön sytyttämisen. Tuuletukset ovat sellaisia, jotka eivät varmasti jää vastustajalta huomaamatta. Osallistuu usein pelinkulkuun myös verbaalisesti.

2 Toni Laakso, KPL

KiPa-vs-KPLKarjalainen20180826Kuva: Minna Raitavuo

Suu käy, mutta niin käy myös maila. Ei vielä avausfinaalissa päässyt täyteen vauhtiin, mutta osoitti vaihtotilanteissa vaarallisuutensa. Missä vähänkin suukopua, siellä myös Laakso. Erittäin viihdyttävä pelaaja.

3 Tuomas Jussila, JoMa

JoMa-KaMa3Karjalainen20180720Kuva: Minna Raitavuo

JoMan kapteeni oli elementissään Kouvolassa. Mailanvarressa täydellistä työtä. Polttolinjalla lähes ohittamaton. Tehtaili paloja tuon tuostakin villien tuuletusten saattelemana. 

4 Anssi Lammila, KPL

Kipa003Karjalainen20180822Kuva: Riikka Hurri

Koplan kippari ja pomppulyöntiekspertti vailla vertaa. Lammila taitaa myös yleisönviihdyttämisen. Nauratti kotiyleisöä kahteen kertaan temppuilemalla sen jälkeen, kun oli poiminut "marjat" helpossa ulkopelitilanteessa. 

5 Iiro Kuosa, JoMa

web-Joma-Kouvola35Karjalainen20180813Kuva: Jarno Artika

Maan hiljaisia, mutta teot puhuvat puolestaan. 1-vahti, jonka sijoittuminen ja pelirohkeus etukentällä hakevat vertaistaan. Näyttävät ulkopelisuoritukset eivät jätä kansaa kylmäksi.

6 Juha Korhonen, KPL

J061971VKarjalainen20180907Vesa Moilanen / Lehtikuva

Runkosarjan lyöjätilaston ykkönen ei päässyt sunnuntaina täyteen iskuun. Sai vastuuta, mutta tilille tuli vain kaksi juoksua. Osaa myös myös olla mahdollisimman ärsyttävä vastustaja onnistuneiden lyöntiensä jälkeisillä tuuletuksillaan ja eleillään.

Lisää aiheesta:

JoMan pelinjohtaja vaihtuu ensi kaudeksi - Lehtimäestä odotetusti uusi viuhkamies

JoMan kotifinaali loppuunmyyty - lauantaina finaalisarjan toista peliä seuraa paikan päällä Mehtimäellä 3700 fania