Lauantai, 6.6.2020 
Kyösti, Kustaa, Kustavi
Pesäpallo

Kaksi pohjalaisisäntää halasi pitkään ja hartaasti, kun Joensuun Mailan mestaruus varmistui

  • Jani Leinonen, Petri siitonen
  • Juha Inkinen
Juha Puhtimäki ja hänen isänsä Markku Puhtimäki halasivat toisiaan tiukasti mestaruuden ratkettua. Juha Puhtimäki ja hänen isänsä Markku Puhtimäki halasivat toisiaan tiukasti mestaruuden ratkettua.

Yksi Joensuun Mailan sunnuntaisten mestaruusjuhlien tunteikkaimmista hetkistä koettiin, kun lukkari Juha Puhtimäki ja hänen isänsä huomasivat toisensa kentällä juhlahumussa. Pohjalaisisännät halasivat toisiaan pitkään ja hartaasti.

Ilmajoelta asti poikansa ja Joensuun Mailan otteita tarkasti seuraava Markku Puhtimäki on tuttu kasvo Mehtimäeltä jo siltä ajalta, kun poika pelasi vielä muissa seuroissa.

Isä-Puhtimäki seuraa otteluita katsomossa viilipyttymäisesti naama peruslukemilla. Miehen ilmeistä tunteita ei yleensä pysty lukemaan, mutta mestaruuden jälkeen tunteet nousivat pintaan.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Tällä kaudella isä-Puhtimäellä on kertynyt kiitettävästi kilometrejä.

- JoMan pelien puitteissa olen ajanut 25 000 kilometriä. Ei tämä ole lähelläkään ennätystä, kaudella 2014 kilsoja kertyi 28 000, Markku Puhtimäki kertoi lauantaina Joensuussa.

Lauantain toisen finaaliottelun jälkeen hän ajoi kotiinsa Ilmajoelle, josta matka jatkui sunnuntaina Kouvolaan kolmanteen ja ratkaisevaan loppuotteluun. Ja varmasti kannatti.

Lisää aiheesta täällä:

Joensuun Mailan mestarijoukkueen juhlailta eteni riehakkaissa merkeissä Kimmelin allasosastolle, kotimatkalla kajahti klassikkobiisi Pohjois-Karjala

Kiinnostuitko? Klikkaa ja kokeile Digi-Karjalaista 5€ 5 viikkoa