Lauantai, 30.5.2020 
Pasi
Pesäpallo

Joensuun Mailan lauantaisten mestaruusjuhlien ohjelma selvillä: Mestarit nousevat lavalle kello 14

  • Jani Leinonen
  • Juha Inkinen
Kouvolassa oli sunnuntaina useita satoja Joensuun Mailan kannattajia suosikkinsa tukena. Kouvolassa oli sunnuntaina useita satoja Joensuun Mailan kannattajia suosikkinsa tukena.

Joensuussa juhlitaan pesäpallon Suomen mestaruuden voittanutta Joensuun Mailaa kaiken kansan mestaruusjuhlassa ensi lauantaina kello 13–16. Kultajuhlaa vietetään Joensuun pesäpallostadionilla. Juhlan yhteydessä yleisöllä on mahdollisuus tutustua stadionin tiloihin.

Pääosassa voitonjuhlassa ovat Joensuun Mailan Suomen mestarit sekä Joensuun Mailan kannattajat, fanit ja seuraajat. Mestaruusjuhlassa esiintyy Poju ja juhlan juontavat Jarno Sutinen ja Kalle Lauronen. 800 juhlavieraalle on ilmainen makkara-, kahvi- ja pullatarjoilu.

Mestaruusjuhlan aikataulu ja ohjelma:

Mainos alkaa
Mainos päättyy

kello 13: juhla alkaa ja mahdollisuus tutustua stadionin toimintaan esittelykierroksilla kello 13 ja 13.30. Stadionilla on pesäpallon lajiesittelyä, fanituotemyynti, kahvio ja ilmainen makkara-, kahvi- ja pullatarjoilu.

kello 14: Suomen mestarit lavalla ja yleisön tavattavissa.

kello 14.45: Poju esiintyy juhlakansalle.

kello 16: mestaruusjuhla päättyy.

Joensuun Mailan mestaruusjuhla ja pesäpallostadionin avoimet ovet -tapahtuma on ilmainen koko perheen tapahtuma. Sen järjestää Joensuun kaupunki yhteistyössä Joensuun Mailan sekä yhteistyökumppaneiden kanssa.

Lähde: Joensuun kaupungin tiedotus

Aiemmin aiheesta:

Joensuun Mailan mestarijoukkue pulahti "Pojan" kanssa hyiseen Pielisjokeen - kaiken kansan juhlaa Pojun tahtiin ensi lauantaina

Joensuun Mailan mestarijoukkueen juhlailta eteni riehakkaissa merkeissä Kimmelin allasosastolle, kotimatkalla kajahti klassikkobiisi Pohjois-Karjala

Kiinnostuitko? Klikkaa ja kokeile Digi-Karjalaista 5€ 5 viikkoa