Lauantai, 26.9.2020 
Kuisma
Jalkapallo

FC Hertta taipui Vantaalla

  • Petri Haapala
  • Niko Jouhkimainen
Jalkapallon naisten Ykkösessä toisena oleva vantaalainen Pallokerho-35 osoittautui liian kovaksi vastukseksi joensuulaiselle FC Hertalle lauantaina. PK-35 voitti kotikentällään maalein 3-1 (3-0).

FC Hertan päävalmentaja Elina Utriainen tunnusti tosiasiat. Sarjataulukkoon katsominen karisti turhat odotukset pelistä.

- Olemme aivan eri päissä sarjataulukkoa, joten se toi realismia mukaan, kun vertasimme itseämme vastustajaan. Kotijoukkue oli äärimmäisen vahva ensimmäisellä puoliajalla, ja on ihan oikeutetusti sarjan kärkikahinoissa.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Hertta sai kuitenkin toisella puoliajalla pelinsä sujumaan selvästi paremmin.

- Puoliaikojen välillä oli ero kuin yöllä ja päivällä meidän pelissämme. Meillä oli mahdollisuuksia jopa kahteen lisämaaliinkin. Pienestä se on välillä kiinni, puhutaan ihan ensimmäisestä kosketuksesta palloon ja parista ensimmäisestä syötöstä.

Hertan parhaana palkittiin joukkueen kapteeni Jenni Kuosmanen (kuvassa). Ainoa maalikin tuli hänen puskunsa jälkeen. Pallo kimposi lopulta verkkoon Ringa Nenosen kautta. Edellisessä Ykkösen ottelussa debytoinut nuori Minja Sistonen pelasi hyvän ottelun.

- Lopputulos ei meitä yhtään lannista. Ensi lauantaina lähdemme taas tulta päin, Elina Utriainen sanoi.

FC Hertta pelaa lauantaina 29. syyskuuta kotikentällään Pallokerho Keski-Uusimaata vastaan.

Kiinnostuitko? Klikkaa ja kokeile Digi-Karjalaista 1€ 1 kuukausi