Maanantai, 25.5.2020 
Urpo
Pesäpallo

JoMa tunnetaan nyt myös naisten pesäpallosta - joukkue vahvistui ensi kauteen

  • Heikki Arppi
  • Marko Puumalainen
Kakkospelinjohtaja Laura Jehkonen toivottaa uudet pääsarjatason vahvistukset Jannika Lillusen ja Laura Rajahalmeen tervetulleeksi seuraan. Kakkospelinjohtaja Laura Jehkonen toivottaa uudet pääsarjatason vahvistukset Jannika Lillusen ja Laura Rajahalmeen tervetulleeksi seuraan.

Joensuun Mailan naisjoukkue on jo koossa ensi kaudelle. JoMa yllätti jopa oman seuran asiantuntijat pääsemällä debyyttikaudellaan naisten Ykkössarjassa välieriin asti.

Iivo Parviainen ja Laura Jehkonen vastaavat naisten pelinjohdosta. Superpesiksestä saatua kokemusta joukkueeseen tuovat täsmähankinnat Laura Rajahalme, Ida Virenius ja Jannika Lillunen.

Kun nykyisestä joukkueesta ei menetetty yhtään avainpelaajaa, voiko muuta tavoitetta olla kuin nousu Superpesikseen?

Mainos alkaa
Mainos päättyy

- Vierastan ajattelua, jossa seuran johto nostaa paperilla tavoitetta isoin harppauksin. Jokainen kausi on erilainen eikä tämän vuoden voitoista saada yhtään ensi kesäksi mukaan. Alkuperäinen tavoite ensi vuodelle on nousukarsintaan pääsy ja nousu vasta vuodelle 2021, painottaa Super-JoMan urheilutoimenjohtaja Petri Pennanen.

Pennanen myöntää, että seuralle olisi tämän syksyn nousu tuottanut ongelmia, mutta vuoden kuluttua asia on toisin.

- JoMassa tasa-arvo on tärkeää. Meillä on yli 30 B-ikäistä tyttöä ja tyttöjen junioriputki oli pitkään paljon toimivampi kuin pojilla. Nyt panostamme yksilöiden harjoitusarkeen ja lahjakkuuksien kehittämiseen.

Pennanen toimi tällä kaudella Joensuun Mailan miesten Suomen mestarien pelinjohtajana.

Klo 18.54 Muokattu ja lisätty Ida Vireniuksen nimi

Kiinnostuitko? Klikkaa ja kokeile Digi-Karjalaista 5€ 5 viikkoa