Tiistai, 19.1.2021 
Henri, Henna, Heikki
Pesäpallo

Maksamattomat verot veivät Kiteen Pallon protestilistalle - Puheenjohtaja: "Jonkin verran laskuja siirtyy aina viime tippaan"

  • Heikki Arppi
  • Mikko Makkonen
Arkistokuva Kiteen Pallon ottelusta viime toukokuulta. Arkistokuva Kiteen Pallon ottelusta viime toukokuulta.

Verottaja karhusi maanantain Kauppalehden protestilistan mukaan Kiteen Pallolta 16 910 euron edestä maksamattomia veroja. Kiteen Pallon puheenjohtaja Veini Haapasalo kertoo, että rästit maksettiin jo maanantain kuluessa.

- Taloutemme on sen verran kiikkerällä pohjalla, että jonkin verran laskuja aina siirtyy viime tippaan. Kyllä tästä kuitenkin selvitään, sillä yhteistoimintasopimuksissa ei ole viime vuosina näkynyt mitään kuoppaa, Haapasalo sanoo.

Haapasalo muistuttaa, että urheiluseuratyössä tulee varautua pahoihin yllätyksiinkin. Seutukunnan pienuus asettaa KiPan pesäpallotoiminnalle rajoituksia. Hän vakuuttaa kuitenkin, että Kiteellä ei olla konkurssiin maanantaina ajautuneen Oulun Lipon tiellä.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

- Se tässä huolettaa, että nyt oli kuiva ja lämmin kesä. Silti yleisömäärät ja myynti eivät nousseet edellisvuoden sadekesään verrattuna.

Kiteen Pallo pelasi myös menestyksekkään kauden miesten Superpesiksessä. Se voitti alemman jatkosarjan suvereenisesti ja pisti puolivälierien avauksessa runkosarjan ykkösen Kouvolan todella tiukalle. Imatralle siirtynyt Sami Partanen oli puolestaan yleisöä houkutteleva karismaattinen pelaaja.

- Ilmeisesti pelien näkyminen televisiosta on saanut monet vakiokatsojammekin jäämään Rantakentän sijasta kotisohvalle, Haapasalo pahoittelee.

Kiinnostuitko? Klikkaa ja kokeile Digi-Karjalaista 1€ 1 kuukausi