Lauantai, 26.9.2020 
Kuisma
Jalkapallo

Kapteeni Antti Åke jatkaa Jipossa kahden vuoden sopimuksella

  • Jani Leinonen

Jalkapallon Kakkosessa pelaavan Jipon kapteeni Antti Åke, 30, on tehnyt seuran kanssa kaksivuotisen jatkosopimuksen, tiedottaa Jippo verkkosivuillaan. Åken pelipaikka on toppari.

– Tällä hetkellä Jipossa on sellainen meininki, että haluan ehdottomasti jatkaa myös seuraavat vuodet. Halusin tehdä nimenomaan kaksivuotisen sopimuksen, koska tiedän asuvani Joensuussa ja jalkapallo on se asia mihin haluan jatkossakin lyödä itseni likoon. Haluan kehittyä paremmaksi pelaajaksi ja olla mukana kehittämässä Jiposta parempaa joukkuetta ja seuraa, Åke kertoo seuran verkkosivuilla.

Åken mennyt kausi oli hieman rikkinäinen, sillä loukkaantuminen esti pelaamisen viidessä ottelussa. Pelaamissaan 16:ssa ottelussa Åke oli yksi Jipon johtavista alakerran pelaajista.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

– Tällä kaudella olimme mielestäni kaikilla mittareilla yksi sarjan parhaista joukkueista. Kentällä oli monta kertaa sellainen tunne, ettei vastustaja voi tehdä maalia meitä vastaan, Åke toteaa.

Åke on pelannut Jipossa yhteensä seitsemän kautta, joista neljä ensimmäistä Ykköstä. Jipolla on nyt 12 sopimusta ensi kaudelle.

Lähde: Jippo

Kiinnostuitko? Klikkaa ja kokeile Digi-Karjalaista 1€ 1 kuukausi