Tulosta tämä sivu
Pesäpallo

Sami Partasen siirto sai myös Jussi Hurskaisen jatkamaan Imatralla - "Pidän Samia tietynlaisena esikuvana"

Jussi Hurskainen arkistokuvassa vuodelta 2016. Silloin hän pelasi vielä kasvattajaseurassaan Kiteen Pallossa. Jussi Hurskainen arkistokuvassa vuodelta 2016. Silloin hän pelasi vielä kasvattajaseurassaan Kiteen Pallossa.

Kiteeläislähtöinen pesäpalloilija Jussi Hurskainen, 29, jatkaa uraansa Imatran Pallo-Veikoissa. Hurskainen on ulkopelipaikaltaan koppari. Sisällä hän saalisti viime kesänä lyötyjen sarakkeeseen saldon 4+17=21, tuotuja juoksuja 19 sekä 64 kärkilyöntiä. IPV tiedotti sopimuksesta torstaina.

Hurskainen pelasi Imatralla myös kaksi edellistä kautta.

- Pelihaluja on paljon. Koin, että minulla on vielä annettavaa joukkueelle ja tietysti jäi vähän hampaankoloon viime kaudesta. Kausi alkoi itselläni hyvin, mutta akillesjänteet tulehtuivat ennen juhannusta ja loppukausi oli sen takia aika rimpuilua, Hurskainen kertoo IPV:n tiedotteessa.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Yksi tekijä jatkosopimuksen kannalta oli joukkueen rakentuminen. Erityisesti Hurskainen nostaa esiin Kiteeltä siirtyneen Sami Partasen roolin.

- On mukava päästä Sami Partasen kanssa pelaamaan samaan porukkaan. Kun pienenä poikana pääsin superin touhuihin Kiteellä mukaan, niin siellä oli ”Ekon” lisäksi Pirisen Pasi, jotka opettivat minut tälle tielle. Pidän Samia tietynlaisena esikuvana ja on hienoa päästä edustamaan taas samaa seuraa.

Kiinnostuitko? Klikkaa ja kokeile Digi-Karjalaista 1€ 1 kuukausi

Artikkeliin liittyvät