Maanantai, 27.5.2019 
Ritva
Koripallo

Katajan isossa päässä vajausta kotiavauksessa sarjajohtajaa vastaan

  • Petri Siitonen
  • Jarno Artika
Tommi Huolila ei ole valitettavasti ole pelikuntoinen, kun Kataja kohtaa lauantaina sentterin kasvattajaseuran Salon Vilppaan. Tommi Huolila ei ole valitettavasti ole pelikuntoinen, kun Kataja kohtaa lauantaina sentterin kasvattajaseuran Salon Vilppaan.

Joensuun Kataja avaa Korisliigan kotiottelunsa vasta lauantaina, kun Areenan parketilla vastaan asettuu sarjajohtaja Salon Vilpas. Katajan lähtökohdat otteluun eivät ole optimaaliset. Sivussa isosta päästä ovat varmuudella Samuli Vanttaja sekä Tommi Huolila. Myös kapteeni Matias Ojalan pelaaminen on vielä epävarmaa.

Vanttaja väänsi nilkkansa Bulgariassa keskiviikkona pelatussa FIBA Europe cupin ottelussa. Toipumisajasta ei ole tarkempaa tietoa. Huolila ja Ojala ovat olleet flunssan kourissa jo pidemmän aikaa.

Vilpas saapuu Joensuuhun lähes parhaalla mahdollisella kokoonpanolla Teemu Rannikon, Juho Nenosen ja Mikko Koiviston johdolla. Sivussa on vain Henri Kantonen.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Vilpas hävisi avausottelunsa Kauhajoella jatkoajan jälkeen. Loput neljä ottelua se on voittanut. Kataja avasi vierasvoitolla BC Nokiasta, mutta hävisi viime lauantaina Uudenkaupungin Korihaille.