Tiistai, 21.5.2019 
Konsta, Kosti, Konstantin
Hiihtolajit

Kontiolahden Urheilijat järjestää rulla-ampumahiihdon MM-kisat vuonna 2020

  • Heikki Arppi
  • Samuli Kuittinen
Kuvituskuva Kuvituskuva
Suomen Ampumahiihtoliitto piti syyskokouksensa Kokkolassa. Talousarvion osalta liiton tavoitteena on valtionapusotkuista huolimatta pitää toiminnot myös huippu-urheilussa menestykseen vaadittavalla tasolla. Tavoitteena on saavuttaa lievästi ylijäämäinen tulos vuonna 2019.

Kontiolahdelle on myönnetty kesälle 2020 rulla-ampumahiihdon MM-kisat. Samana vuonna Kontiolahdella järjestetään kahdet maailmancupit myös lumella, joten vuodesta tulee todella täysipainoinen.

Puheenjohtajana jatkaa kauppaneuvos Kalle Lähdesmäki Seinäjoelta. Varapuheenjohtajina jatkavat Petri Rolig Hämeenlinnasta ja Joensuun kaupungin liikuntajohtaja Timo Heinonen.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Hallituksen jäseniksi valittiin jatkamaan Anne Talvensaari-Mattila Oulusta ja Tomi-Pekka Riihivuori Kontiolahdelta. Uutena jäsenenä hallituksessa aloittaa Heli Aikioniemi Rovaniemeltä.

Vanhasta hallituksesta jatkovuorossa olivat Sanna-Leena Perunka, Jarmo Laakso ja Jouni Rinta-Keturi.

Syyskokouksessa palkittiin parhaita SM-pisteseuroja. Seinäjoen Hiihtoseura oli paras (1 828 pistettä), mutta Kontiolahden Urheilijat toisena (1 530) ja Oulun Hiihtoseura kolmas (1 466).