Maanantai, 27.5.2019 
Ritva
Urheilu

Tappara esti Jukurien ennätysyrityksen

  • STT
Jukureilla oli mahdollisuus pidentää maajoukkuetauolta palattaessa mikkeliläisseuran uudeksi Liiga-ennätykseksi viiden voiton suma, mutta vahvaa nousua jääkiekkoliigassa tekevä Tappara oli tyly vieras Kalevankankaalla.

Seitsemästä viimeisimmästä kohtaamisesta Jukureille vain yhden pisteen lipsauttanut Tappara haki Etelä-Savosta voiton maalein 5–1. Vieraiden voiton sinetöivät toisen erän lopulla 44 sekunnin välein maalin tehneet nelosketjun hyökkääjät Otto Rauhala ja Sami Moilanen.

–  Olimme jäljessä perusasioissa, luistelussa, kamppailuissa, maalinteon tehokkuudessa. Jos Tapparan päästää kahdessa erässä kolmen maalin johtoon, nehän puolustavat sitä vaikka seuraavan kuukauden, kommentoi Jukurien valmentaja Pekka Kangasalusta.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

– Sain maisterintutkintoni etenemään syksyllä pelatessani Cardiffissa brittiliigaa, mutta nyt tutkinto on unohdettava. En ole pelannut aiemmin joukkueessa, jossa on näin paljon talenttia, kehui Tapparassa paluun liigakaukaloihin sitten Ässissä pelatun viime kauden tehnyt puolustaja Ben Blood.