Maanantai, 27.5.2019 
Ritva
Jääkiekko

Suuri suru varjostaa Jokipoikien keskiviikkoista vieraspelimatkaa Lappiin

  • Jani Leinonen
  • Riikka Hurri
Lokakuussa Jokipojat kukisti RoKin kotiottelussa maalein 5-3. Lokakuussa Jokipojat kukisti RoKin kotiottelussa maalein 5-3.

Jokipoikien Mestis-kausi jatkuu puolentoista viikon tauon jälkeen keskiviikkona vierasottelulla Rovaniemellä. Jokipojat kertoo verkkosivuillaan, että joensuulaisten Lapin-matkaa varjostaa päävalmentaja Jouni Varista kohdannut suuri suru. Päävalmentaja Variksen isä menehtyi viime viikolla.

- Varis on kuitenkin mukana joukkueen tämän viikon otteluissa, mutta toistaiseksi median edessä tulee esiintymään apuvalmentaja Ville Väänänen, Jokipojat kertoo verkkosivuillaan.

Jokipojat ja RoKi ovat kohdanneet tällä kaudella runkosarjassa toisensa kerran, ja silloin Jokipojat oli Joensuussa pelatussa ottelussa parempi lukemin 5-3.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

- Pitkä matka ei ole mikään este pelata hyvää ja liikkuvaa peliä. Tiistaina aamulla jo aloitettiin valmistautuminen keskiviikon peliin ja joukkue on valmis heti siitä hetkestä alkaen, kun kiekko tippuu jäähän. Edellisestä kohtaamisesta opittiin se, että RoKia vastaan mitään ei saada ilmaiseksi. RoKi on yksi sarjan luisteluvoimaisimmista joukkueista, joka pelaa erittäin aktiivista karvauspeliä, apuvalmentaja Ville Väänänen ennakoi seuran verkkosivuilla.

Jokipoikien joukkueesta ovat keskiviikkona sivussa Viljami Wacklin ja Lassi Raitanen ylävartalovammojen vuoksi.