Tiistai, 21.5.2019 
Konsta, Kosti, Konstantin
Urheilu

JYP katkaisi tappioputkensa – "Paljon pitää vielä petrata"

  • STT
Surkean alkukauden jääkiekon Liigassa pelannut JYP katkaisi viiden ottelun tappioputkensa torstaina, kun Lappeenrannan SaiPa kaatui jatkoajan jälkeen kotikaukalossa maalein 4–3.

JYPin paidassa Julius Nättinen iski pisteet 1+1. Kolmen vuoden Pohjois-Amerikan kiertueen jälkeen kasvattajaseuraan palanneelle Nättiselle maali oli Liiga-uran ensimmäinen.

–  Sain nyt vihdoin sen maalin tehtyä. Aikamoinen peikko siitä oli jo itselle tullut. Täytyy myöntää, että tuntui äärettömän hyvältä, jo viisi vuotta sitten Liigassa debytoinut Nättinen tunnelmoi.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

JYP oli kiinni kolmen pisteen voitossa, mutta SaiPa kiri päätöserän lopussa rinnalle Emil Oksasen ja Joni Nikon maaleilla. Jatkoajalla kotijoukkueen voittomaalin laukoi ylivoimalla tuore hankinta Oscar Eklund.

–  Paljon pitää vielä petrata. Ei ammattilaisurheilussa voi tuolla tavalla kahden maalin johtoasemaa hukata. Ne ovat pään sisäisiä juttuja. Iso voitto kuitenkin meille. Ne nostavat joukkueen fiilistä, Nättinen summasi.

Jyväskyläläisille onnistuivat lisäksi Robert Rooba sekä Jarkko Immonen. SaiPan avausmaalista kolmannen erän alussa vastasi Ville Koho. SaiPa-luotsi Tero Lehterää jäi kismittämään Jonatan Tanuksen jäähy, jonka myötä JYP iski voittomaalin.

–  Aika isosti se jäi harmittamaan. Se oli paska jäähy, ja tuomari meni siinä vipuun. Jos jokaisesta sellaisesta saa jäähyn, niin meidän olisi pitänyt istua tänään 400 minuuttia boksissa, Lehterä puhisi.