Torstai, 23.5.2019 
Lyydia, Lyyli
Urheilu

BC Nokian vuoro jäädä nousukuntoisen KTP:n jalkoihin

  • STT
Alkukaudesta kompuroinut KTP on päässyt vauhtiin miesten Korisliigassa. Edellisessä pelissään se kukisti puolustavan mestarin Karhun Kauhajoella ja nyt kotkalaisten jalkoihin kotipelissä jäi liigassa kolmantena oleva BC Nokia selvällä erolla 88–68.

KTP alkoi ratkaista peliä jo toisen neljänneksen alussa, kun kotijohto kasvoi 16 pisteeseen. Vieraat eivät päässeet tuon jälkeen enää 11 pistettä lähemmäs.

Donte Thomas heitti KTP:lle 16 pistettä ja Michael Pounds sekä Matt Williams 14. BC Nokiasta Malcolm Bernard teki 19 ja Dragan Labovic 15 pistettä.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Vilppaalle kymmenes peräkkäinen voitto

Liigaa johtava Salon Vilpas venytti voittokulkunsa kymmenen pelin mittaiseksi, kun se murskasi kotipelissään Uudenkaupungin Korihait 111–71.

Kauden toistaiseksi suurimman tappionsa kärsinyt Korihait putosi kyydistä lopullisesti kolmannella jaksolla, jonka Vilpas voitti 21 pisteellä.

–  Olen tyytyväinen lopputulokseen ja tapaan, jolla se tuli. Saimme myös jaetuksi peliminuutteja normaalia tasaisemmin, totesi Vilppaan valmentaja Joonas Iisalo.

Juho Nenonen ja Jamie Skeen tekivät voittajille 20 pistettä mieheen. Korihaista vain Mario Edwards pääsi yli kymmenen pisteen 16 pinnalla.