Torstai, 23.5.2019 
Lyydia, Lyyli
Urheilu

Zohorna ja Mustonen Pelicansin ykköstykit

  • STT
Pelicans punnersi jo jääkiekkoliigan kolmossijalle voittamalla Lahdessa vierailleen Hämeenlinnan Pallokerhon 4–1. Isäntien ykköstykit ovat pelin ensimmäiset maalit tehnyt laitahyökkääjä Hynek Zohorna ja päätösosuman iskenyt sentteri Aleksi Mustonen, joiden kauden maalimäärä on seitsemän mieheen.

Zohorna, 28, on lahtelaisjoukkueen paras pistemies lukemilla 7+10. Zohorna on kerännyt 17 viimeisimmän ottelunsa aikana tehopisteet 7+7, ja vastustajat ovat tehneet samalla hänen peliaikanaan vain yhden tasakentällismaalin.

– On helppo pelata, kun vierellä on kaksi huippuäijää. Hynekiltä alkaa sujua englantikin, vaikka välillä mennään vielä elekielellä, myhäili kolmen tehopisteen (1+2) iltaa viettänyt Mustonen, 23.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Tylyin lopputulos oli HPK:n maalilla kauden neljättä kertaa torjuneelle Antti Karjalaiselle, 23, jonka liigatilastoissa edellinen voittopeli on muutamaa päivää vaille vuoden ja 14 pelatun ottelun takaa.

– Saimme vasta erätauolla kaikki pelaajat mukaan talkoisiin, ja tuollaisella jäähymäärällä (kahdeksan kaksiminuuttista) emme voi pelejä voittaa, kuittasi HPK-luotsi Antti Pennanen.