Keskiviikko, 16.10.2019 
Sirkka
Koripallo

Varjojen mailla vaellellut Kataja hävisi nälkäiselle sarjanousijalle

  • Petri Siitonen
  • Mikko Makkonen
Topias Palmi oli Katajan harvoja onnistujia. Arkistokuva. Topias Palmi oli Katajan harvoja onnistujia. Arkistokuva.
Viittä vaille surkea esitys, näin voi varmasti todeta Joensuun Katajan pelistä sarjanousija Ura Basketia vastaan. Kaarinasta asti Joensuuhun saapunut vierasjoukkue oli kaikessa isäntiä parempi. Etenkin tahtotasolla. Se halusi voittaa ja se myös voitti. Katajan tappio kirjattiin pistein 80-88 (35-46).

Kataja menetti täydellisesti otteensa toisella neljänneksellä, jonka se aloitti terävästi, mutta hävisi loppuhetket musertavasti 3-22. Eikä parempaa ollut luvassa jatkossakaan kuin ajoittain.

Kataja "syttyi" peliin liian myöhään, eikä hyvin pelannut vierasjoukkue enää ollut yllätettävissä. Kataja hävisi ottelun korin alla, jälleen tuli levypalloissa pataan, nyt lukemin 39-51.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Kotijoukkueen ykkönen oli Topias Palmi (23/7). Pisteidenteossa tukea antoi Vincent Simpson (18/4/6s). Muilla oli enemmän tai vähemmän vaikeuksia saada palloa pussiin.

Vieraista paras oli huippupelin pelannut Susijengi-takamies Fiifi Aidoo (24/5/s.). Myös hanakasti heittänyt Avery Woodson (28/7) oli paha pideltävä.

Kolmen sekunnin alueen herruuden otti odotetusti Ura Basketin Malik Dime (14/14/3t). Katajan sentteri Ryan Wright (4/5) jäi jälleen kakkoseksi ilman hajaääniä.

Isäntien riveistä puuttui Daniel Mullings.

Kiinnostuitko? Klikkaa ja kokeile Digi-Karjalaista 5€ 5 viikkoa