Perjantai, 18.10.2019 
Säde, Satu
Koripallo

Kataja pitää jäitä hatussa pelajaavaihtojen suhteen - "Ei meillä ole mitään syytä vaihtaa Ryania"

  • Petri Siitonen
  • Mikko Makkonen
Katajassa uskotaan, että kun joukkue on taas parhaassa mahdollisessa koostumuksessa, myös Ryan Wright nousee alkukauden tasolle. Katajassa uskotaan, että kun joukkue on taas parhaassa mahdollisessa koostumuksessa, myös Ryan Wright nousee alkukauden tasolle.

Joensuun Katajan koripallomiehistön sentterin Ryan Wrightin jo pidemmän aikaa kestäneet vaisut otteet eivät ole johtamassa pelaajavaihtoon.

- Ei meillä ole mitään syytä vaihtaa Ryania. Ei asiasta ole edes keskusteltu, Katajan toiminnanjohtaja Riku Tapio vahvisti.

- Jäitä hattuun, ei pidä hätäillä, hän jatkoi.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Wright oli erittäin heikko sunnuntaina BC Nokia voitossa. Noin 15 minuutin peliajalla syntyivät tehot 2/1. Päälle viisi menetystä sekä viisi virhettä. Viikolla kanadalainen pelasi Ukrainassa ihan kelpo ottelun.

Kauden alussa Wright oli selvästi parempi. Sen jälkeen, kun isoja miehiä alkoi tippua erinäisistä syistä rinnalta pois, alkoi Wrightin alamäki. Mies on kuin varjo syksyn peleistä.

- Hän on joutunut aika koville, Tapio puolusteli.

Katajassa uskotaan, että kun joukkue on taas parhaassa mahdollisessa koostumuksessa, myös Wright nousee alkukauden tasolle.

Rahlir Hollis-Jefferson palasi maanantaina Joensuuhun. Myös hänen tuuraajaksi hankitun Guy Landry Edin otteissa on ollut rutkasti toivomisen varaa.

Katajalla on yhä seitsemän kotipeliä vailla uutta pelipäivää. Töitä on tehty koko ajan ja Tapio uskoo, että uudet päivämäärät tuodaan julki aikanaan liigan toimesta keskitetysti.

Kiinnostuitko? Klikkaa ja kokeile Digi-Karjalaista 5€ 5 viikkoa