Keskiviikko, 18.9.2019 
Tytti, Tyyne, Tyyni
Pesäpallo

Antti Väistö valittiin JoMan kakkospelinjohtajaksi

  • Petri Siitonen
  • Jarno Artika
Antti Väistö toimii Mehtimäellä kotipelinsä pelaavan JoMan kakkospelinjohtajana tulevalla Superpesiskaudella. Antti Väistö toimii Mehtimäellä kotipelinsä pelaavan JoMan kakkospelinjohtajana tulevalla Superpesiskaudella.

Hämeenlinnasta kotoisin oleva Antti Väistö, 28, on Joensuun Mailan kakkospelinjohtaja. Hän on toiminut JoMan edustusjoukkueessa valmennustehtävissä kaudesta 2017 lähtien. Joensuun Mailan pelinjohtaja Juhani Lehtimäki pitää valintaa luontevana.

- Jatkumo on hyvin Joensuun Mailan linjan mukaista. Antti oli viime kaudella mukana katsomovalmentajana ja oli koko ajan ykkösvaihtoehto kakkospelinjohtajan paikalle. Antti huolehtii talvikaudella viikkoharjoittelun toteutuksesta ja raportoi minua, kun en jokaista treeniä Joensuussa paikalla ole seuraamassa, Lehtimäki sanoi.

Valmennustiimi täydentyi myös Jussi-Pekka Tanskasella, joka saapui marraskuussa lajivalmentajaksi JoMan organisaatioon. Ansiokasta työtä fysiikkavalmennuksen parissa tehneet Noora Kolunsarka ja Henri Lomu jatkavat kaudella 2019 samoissa tehtävissä.

Mainos alkaa
Mainos päättyy