Maanantai, 6.7.2020 
Esa, Esaias
Jalkapallo

Jippo avaa kautensa sunnuntaina kovalla haasteella - "Joukkueessa on tosi hyvä balanssi ja ikärakenne"

  • Renne Ohtonen
Jippo on päässyt ottamaan tuntumaa jo uuteen koreaan halliinsa. Kuva perjantain harjoituksista. Jippo on päässyt ottamaan tuntumaa jo uuteen koreaan halliinsa. Kuva perjantain harjoituksista.

Vaikka eletään vasta tammikuun alkupuolta, on Jipon joukkue jo kasassa. Joensuulaisjoukkueen sopimuspelaajien määrä kasvoi perjantaina 26:een viiden uuden sopimuksen myötä. Joukkueessa alkaa olla jo tarvittavaa leveyttä ja sopiva kilpailutilanne.

- Jokaiselle pelipaikalle on muutama todella hyvä vaihtoehto. Yhdenkään pelaajan pelipaikka ei ole kirkossa kuulutettu, vaan se pitää ansaita, päävalmentaja Jussi Leppälahti ynnäsi seuran perjantaisessa infotilaisuudessa.

- Meillä on todella sitoutunut ja hyvähenkinen joukkue. Joukkueessa on tosi hyvä balanssi ja ikärakenne.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Uuden joukkueen kausi alkaa toden teolla sunnuntaina, kun joukkue isännöi Kuopion Palloseuraa Rantakylän hallin vihkiäisottelussa. Joukkue valmistautui tuohon koitokseen perjantaina upouudessa hallissa.

- Onhan se ihan huikea juttu, että Eurooppa-liigan karsintoihin valmistautuva joukkue tulee vieraaksemme. Se on pelaajille hieno testi, itselleni valmentajana hieno asia, samoin koko seuralle. Toivotaan, että halli täyttyy jippolaisista ja saamme hyvän matsin, Leppälahti hehkutti.

Leppälahdelle tuossa ottelussa on erityinen lataus, sillä KuPSin päävalmentaja Jani Honkavaara on Leppälahden entinen valmentaja Helsingin IFK:sta kaudelta 2010.

KuPS-ottelu on uuden hallin virallinen vihkiäisottelu. Jipon toiminnanjohtaja ja pelaaja Timo Tahvanainen kertoi perjantaina, että hallissa saa olla kerrallaan noin 500 ihmistä, mihin lasketaan myös pelaajat ja muut joukkueiden edustajat. Näin ollen katsojia mahtuu suurin piirtein 450.

Lipunmyynti sunnuntain otteluun on käynyt kuumana, ja seurassa suositellaan ennakkolipun ostamista.

Lisää aiheesta:

Jipolle mieluisa paluumuuttaja ja neljä muuta uutta sopimusta

Jippo tähtää lähitulevaisuudessa Ykköseen - "Mitään sijoitustavoitteita emme lähde asettamaan" (tilaajille)

Kiinnostuitko? Klikkaa ja kokeile Digi-Karjalaista 1€ 1 kuukausi