Lauantai, 6.6.2020 
Kyösti, Kustaa, Kustavi
Urheilu

Kokkolan Tiikerit otti maukkaan kotivoiton

  • STT
Kokkolan Tiikerit voitti lauantaina lentopallon miesten Mestaruusliigassa yllättäen Savo Volleyn 3–0 ja nousi kuudenneksi.

Yllättäen siksi, että Savo Volley on paljon korkeammalla taulukossa ja siksi, että voitto tuli ilman latvialaisia Edvarts Buividsia ja Aleksandr Kudrjashovsia.

Yleispelaaja Jiri Hänninen olikin 18 pisteellä Tiikereiden tehokkain, Teemu Lahti kokosi 12 pistettä. Olli-Pekka Ojansivu oli 19 pisteellä vieraiden tehokkain.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

–  Latvialaiset tulivat vasta perjantaina Kokkolaan maajoukkuekomennukselta ja siksi pelasimme puhtaasti kotimaisin voimin. Olimme tällä kokoonpanolla harjoitelleetkin pari viikkoa, Hänninen sanoi.

Hänninen siirtyi viime kauden jälkeen Ettasta Tiikereihin.

–  Tavoite oli saada lisää vastuuta, ja olen ollut päätökseen tyytyväinen. Tänään keskityimme pelaamaan ilman virheitä, Savo teki niitä paljon enemmän, Hänninen lisäsi.

Hurrikaani kaatoi Akaa-Volleyn

Hurrikaani-Loimaa kaatoi lauantain toisessa ottelussa Akaa-Volleyn 3–0. Tomi Rumpunen teki 17 ja Antti Ropponen 16 pistettä.

Rumpunen teki vain yhden hyökkäysvirheen. Hurrikaanin hyökkäysten onnistumisprosentti olikin hyvä 53, Akaa-Volleyn vastaava luku oli 44.

Torstaina Akaassa ottelua Akaa–VaLePa seuraamassa ollut Hurrikaanin valmentaja Jussi Heino oli tyytyväinen moneen asiaan.

–  Olisin mennyt katsomaan pelin, vaikka Akaa ei olisi ollutkaan pian vastassa. Jotain niistä aina oppii. Erät olivat alussa tasaisia ja vieraat johtivatkin niitä, erien lopussa olimme parempia, Heino sanoi.

Enderwin Herrera oli 13 pisteellä vieraiden tehokkain. Hyvin pelasivat myös keskitorjujat Shonari Hepburn ja Sauli Sinkkonen. Akaa-Volley johti avauserää 12–9, myös päätöserässä sillä oli hyviä vaiheita pelissään. Se johti erää jopa viidellä pisteellä.

Kiinnostuitko? Klikkaa ja kokeile Digi-Karjalaista 5€ 5 viikkoa