Lauantai, 6.6.2020 
Kyösti, Kustaa, Kustavi
Urheilu

Karhulle Korisliigassa helpot pisteet BC Nokialta

  • STT
Miesten Korisliigan puolustava mestari Kauhajoen Karhu kohensi asemiaan sarjataulukon kärkituntumassa helpolla 98–75-kotivoitolla BC Nokiasta. Vieraat veivät ensimmäisen neljänneksen, mutta Karhu otti pelin haltuun toisella kympillä voitettuaan sen 28–12.

Peli ratkesi käytännössä kolmannella jaksolla, kun kotijohto kasvoi sen päätteeksi jo 22 pisteeseen.

–  Peli alkoi meiltä kankeasti, mutta olemme harjoitelleet hyvin ja pääsimme lopulta hyödyntämään harjoittelemiamme asioita, totesi Karhun valmentaja Jussi Laakso.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Greg Mangano pussitti Karhulle 25 pistettä ja Rene Rougeau 19. BC Nokian tehosta vastasivat isot miehet Sean O'Mara 24:llä ja Dragan Labovic 18 pisteellä.

Kataja tuhri kotivoittonsa

Joensuun Kataja pelasi eurocupin kiireidensä keskellä vuoden ensimmäisen kotipelinsä, jossa se hukkasi loppuhetkillä voiton Tampereen Pyrinnölle lukemin 82–84.

Pyrintö johti toisella puoliskolla vain viimeiset kymmenen sekuntia, kun Kataja tuhri 82–77-johtonsa jälkeen viimeiset hyökkäyksensä. Pyrintö siis voitti loppupallottelun 7–0.

Kenneth Manigault ja Jaylon Tate heittivät Pyrinnölle 25 pistettä mieheen. Katajasta Topias Palmi teki kasvattiseuraansa vastaan 20 pistettä. Daniel Mullings säesti 17 pisteellä.

Helsinki Seagulls rohmusi komeat pisteet, kun se murskasi kotipelissään Uudenkaupungin Korihait 115–79. Tämäkin peli ratkesi toisella neljänneksellä, kun Seagulls kasvatti 34–17-jaksovoitolla taukojohtonsa 19 pisteeseen.

Seagullsin tehoparin muodostivat Wayne Blackshear 25:llä ja Jalen Jackson 23 pisteellä. Brandon Conley teki Korihaille 22 ja Bryan Coleman 20 pistettä.

Kiinnostuitko? Klikkaa ja kokeile Digi-Karjalaista 5€ 5 viikkoa