Lauantai, 6.6.2020 
Kyösti, Kustaa, Kustavi
Urheilu

Bullsilla tällä kertaa asennetta, mutta turpaan tuli taas – Markkaselle 16 pistettä

  • STT
Lauri Markkasen Chicago Bullsin ankea kausi NBA-koripalloliigassa sai jatkoa sunnuntain vastaisena yönä Suomen aikaa, kun viiden ottelun vieraskiertueen kolmas peli toi 102–110-tappion Utah Jazzin areenalla. Bullsille tappio oli seitsemäs peräkkäinen, ja joukkue on NBA:n itälohkon ja koko liigan viimeistä edellisenä 10 voitolla ja 33 tappiolla.

Edellisiltana Golden Statea vastaan kahdeksaan pisteeseen jäänyt Markkanen nakutti nyt 16 pistettä, pussittaen 17 heitostaan seitsemän. Kolmen pisteen kaaren takaa oli jälleen vaikeaa, sillä kuudesta upposi vain yksi.

Golden Staten käsittelyssä kesyksi jäänyt härkälauma oli Utahissa enemmän pelipäällä, ja nousi vaikean alun jälkeen hyvin peliin mukaan Markkasen ja 21 pistettä koonneen Zach LaVinen johdolla. Loppuvaiheissa virta kuitenkin loppui, ja Jazz otti voiton tähtensä Donovan Mitchellin vetämänä.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

–  Puhuimme ennen peliä rohkeudesta, tuon vaikean (37 pisteen) tappion jälkeen, uutistoimisto AP:lle puhunut Bulls-valmentaja Jim Boylen viittasi lähtökohtiin surkean Golden State -pelin jälkeen.

–  Taistelimme peliin mukaan 13 pisteen takaa. Emme taipuneet, yritimme, mediatietojen mukaan ensi kaudeksi jatkosopimuksen saava valmentaja haki myönteistä tappioputken varjosta.

Bulls jatkaa lännenkiertuettaan keskiviikon vastaisena yönä Suomen aikaa, kun se kohtaa Los Angeles Lakersin. Entisaikojen mahtiseura Lakers on NBA:n länsilohkossa kahdeksantena 23 voitolla ja 20 tappiolla, mutta Bullsille antaa toivoa supertähti LeBron Jamesin nivusvaiva. James ei pelaa Chicagoa vastaan.

Kiertue päättyy perjantaina Denveriin, jonka Nuggets pitää kärkipaikkaa länsilohkossa.

Kiinnostuitko? Klikkaa ja kokeile Digi-Karjalaista 5€ 5 viikkoa