Torstai, 9.4.2020 
Elias, Eelis, Eeli
Hiihtolajit

Kaisa Mäkäräinen starttaa naisten pikamatkalle tänään numerolla 22 - Mari Eder edelleen poissa kilpailuista

  • Jani Leinonen
  • Robert Michal / Lehtikuva
Keski-Eurooppaan on satanut viime viikkojen aikana metritolkulla lunta, mikä on vaikuttanut myös ampumahiihdon maailmancupin aikatauluihin. Keski-Eurooppaan on satanut viime viikkojen aikana metritolkulla lunta, mikä on vaikuttanut myös ampumahiihdon maailmancupin aikatauluihin.

Ruhpoldingia vaivannut lumikaaos on helpottanut sen verran, että ampumahiihdon maailmancupin pikamatkat päästään kilpailemaan torstaina. Keskiviikolta peruttu miesten pikamatka käynnistyy Suomen aikaa kello 12 ja naisten kilpailu kello 15.30.

Suomalaisista Kaisa Mäkäräinen starttaa naisten pikamatkalle numerolla 22, mutta Mari Eder ei ole mukana Ruhpoldingissakaan.

Ederin alkukausi on ollut todella vaikea, eikä hän ole vielä avannut pistetiliään tämän kauden maailmancupissa. Hän oli poissa myös kaksi edellistä maailmancupin kilpailuviikonloppua Oberhofissa ja Nove Mestossa. Uutenavuotena hän kilpaili maastohiihdon Tour de Skillä, mutta se jäi häneltä kesken.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Suomen maajoukkueen päävalmentajan Jonne Kähkönen toteaa Ylellä, että Eder ei ole kisoissa mukana, koska tulokset eivät ole olleet odotettuja. Eder yrittää löytää parempaa kisavirettä harjoittelemalla.

Pikamatkojen lisäksi Ruhpoldingissä kilpaillaan loppuviikon aikana viestit ja yhteislähtökilpailut.

Kiinnostuitko? Klikkaa ja kokeile Digi-Karjalaista 5€ 5 viikkoa