Maanantai, 1.6.2020 
Teemu, Nikodemus
Pesäpallo

KiPa ja JoMa korkkaavat SM-hallipesiksen sunnuntaina - "Uskon, että pelikin näyttää taas askeleen paremmalta"

  • Petri Siitonen
  • Joona-Pekka Hirvonen
Simo Rahusen (vas.) JoMa ja Hannes Pekkisen KiPa kohtasivat jo tammikuun alussa harjoitusottelussa. Simo Rahusen (vas.) JoMa ja Hannes Pekkisen KiPa kohtasivat jo tammikuun alussa harjoitusottelussa.
Kiteen Pallo ja Joensuun Mailan avaavat tämän kauden SM-hallipesiksen sunnuntaina Joensuun areenassa kello 17 alkavassa ottelussa. Joukkueet kohtasivat tammikuun alussa, ja tuolloin JoMa oli peräti 1 410 katsojan edessä parempi jaksoin 2-0 (11-3, 5-1).

- Tavoite on ehdottomasti päästä lopputurnaukseen ja hakea sieltä kaksi kovaa peliä. Ne olisivat arvokkaita kokemuksia tähän vaiheeseen, JoMan viuhkan varteen tarttunut ja viime kauden mestarijoukkueessa kakkospelinjohtajana toiminut Juhani Lehtimäki vakuutti liiton tiedotteessa.

Kiteeläisten leirissä odotukset ovat myös kovat.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

- Uskon, että nyt kun ottelussa on panosta, niin pelikin näyttää taas askeleen paremmalta, KiPan valmennusportaaseen liittynyt Riku Tolonen pohti seuran verkkosivuilla.

Lohkon kolmas joukkue on sarjanousija Siilinjärven Pesis, joka saapuu Joensuuhun KiPan vieraaksi lauantaina 9. maaliskuuta. JoMa-SiiPe pelataan seuraavana päivänä sunnuntaina.

Miesten SM-lopputurnaus pelataan Kuopiossa 16.-17. maaliskuuta. Lopputurnaukseen etenevät alkulohkojen voittajat.

Kiinnostuitko? Klikkaa ja kokeile Digi-Karjalaista 5€ 5 viikkoa