Perjantai, 13.12.2019 
Seija
Muut lajit

Karelia Golf palkittiin vuoden seurana - katso myös muut maakunnallisessa urheilugaalassa palkitut

  • Jarmo Sieviläinen
  • Janne Kivihalme
Arkistokuva Kontioniemen golfkentältä. Arkistokuva Kontioniemen golfkentältä.

Pohjois-Karjalan Liikunta julkisti ja palkitsi perjantai-iltana maakunnallisessa urheilugaalassa eri tahoja vuodelta 2018.

Pokali valitsi vuoden urheiluseuraksi Karelia Golfin. Valinnan perusteluissa kehuttiin Karelia Golfin suunnitelmallista ja pitkäjänteistä toiminnan kehittämistä. Seuralla on käytössä omat ja hyvät harjoitusolosuhteet kesällä ja talvella. Yli 1 280 jäsenen Karelia Golf on saavuttanut myös SM- ja maajoukkuetason menestystä.

Vuoden maakunnalliseksi liikuttajaksi valittiin ensimmäisen kerran 25.8.2018 järjestetty maakuntapäivä. Vuoden liikunta- ja urheilukunta oli Joensuun kaupunki.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Pokali antoi kunniamaininnan Joensuussa viime kesänä järjestetylle pesäpallon Itä-Länsi-tapahtumalle.

Urheilugaalassa palkittiin myös sanomalehti Karjalaisen kultamitalilautakunnan valitsemat kilpa- ja huippu-urheilussa ansioituneet tahot vuodelta 2018. Vuoden kultamitalin saaja ja Pohjois-Karjalan paras urheilija oli Joensuun Mailan miesten SM-kultajoukkue, joka sai myös vuoden joukkueen palkinnon. Vuoden valmentaja oli JoMan pelinjohtaja Petri Pennanen ja vuoden nuori urheilija pikajuoksija Santeri Örn.

Susirajan Urheilutoimittajat palkitsi JoMan SM-kultamiehistön vuoden 2018 parhaasta pohjoiskarjalaisesta urheiluteosta. Juhlassa palkittiin myös Pohjois-Karjalan kuntien valitsemat vuoden liikuttajat kunnittain.

Gaalatervehdyksen juhlaan toi Abloyn toimitusjohtaja Jari Toivanen.

Lisää aiheesta:

Esa Haapala palkittiin Pohjois-Karjalan Liikunnan elämänura-palkinnolla

Lapsuusajan pikkulusikat eivät unohdu Esa Haapalan mielestä (tilaajille)

Kiinnostuitko? Klikkaa ja kokeile Digi-Karjalaista 5€ 5 viikkoa