Keskiviikko, 21.8.2019 
Veini, Soini
Lentopallo

Hurmoksen talous heikoissa kantimissa - seura pyytää apua tukijoilta

  • Petri Haapala
  • Kimmo Kirves
Karelian Hurmos on jyrännyt vahvasti miesten ykkössarjassa, mutta seuran talous ei ole liigakunnossa. Karelian Hurmos on jyrännyt vahvasti miesten ykkössarjassa, mutta seuran talous ei ole liigakunnossa.
Karelian Hurmos on pelannut vahvasti lentopallon miesten ykkössarjassa. Hurmos on tällä hetkellä runkosarjassa ykkösenä ja tavoittelee viime vuoden tapaan liiganousua.

Pelillisesti Hurmos on siis menossa kohti liigakarsintoja, mutta taloudellisesti seura ei ole liigakunnossa. Seuran maanantaina lähettämässä tiedotteessa sanotaan, että Hurmoksen tämänhetkinen taloudellinen tilanne ei mahdollista liigatavoitteiden saavuttamista. Edellisen tilikauden tappio on rasitteena tänäkin vuonna.

Seura toivookin suurempia ponnistuksia urheilun sponsoreilta.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

- Joudumme hyväksymään tilanteen ja pyytämään nöyrästi apua sekä olemassa olevilta yhteistyökumppaneilta että myös muilta urheilua tukevilta yrityksiltä, tiedotteessa sanotaan

Hurmos toivoo saavansa lisää yrityksiä tukijoukkoihinsa tarjoamalla kahta kannatuspakettia. 500 euron tukipaketti sisältää ilmaislippuja tälle kaudelle ja kaksi kausikorttia kaudelle 2019-2020 sarjatasosta riippumatta. 300 euron tukipaketissa on ilmaislippuja ja yksi kausikortti seuraavalle kaudelle.