Maanantai, 17.2.2020 
Väinö, Rita, Karita
Hiihtolajit

Kaisa Mäkäräinen: "Olen todella tyytyväinen suoritukseen extreme-matkustuksen jälkeen"

  • Jarmo Sieviläinen
  • Don Emmert
Kaisa Mäkäräinen jaksoi taistella ladulla, vaikka alla oli raskas matkustelu. Kaisa Mäkäräinen jaksoi taistella ladulla, vaikka alla oli raskas matkustelu.

Kaisa Mäkäräinen iloitsi maailmancupin kakkostilaansa myöhään torstai-iltana Yhdysvaltojen Soldier Hollow'ssa.

- Olen tosi tyytyväinen ja ennen kaikkea iloinen tämän päivän suorituksesta extreme-matkustuksen jälkeen. Oli varmasti valmentaja Jarmo Punkkiselta oikeat ohjeet niihin harjoituksiin, mitä tässä ennätti tehdä. Ehdimme hiihtämään tiistaina vielä iltapäivällä meidän viimeisimmän lennon jälkeen. Vaikka oli aika katastrofaalista vielä silloin, niin keskiviikkona tuntui jo paremmalta ja tänään oli jo ihan hyvän tuntuista hiihtoa, Mäkäräinen kommentoi Ampumahiihtoliiton tiedotteessa.

Soldier Hollow'ssa kilpaillaan 1 800 metrin korkeudessa raskailla laduilla. Mäkäräinen oli puhtaissa hiihtoajoissa nopein.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

- Meillä ei ole maailmancupia ollut ikinä näin korkealla. Piti olla aika varovainen alkuvauhdin kanssa. Tykkäsin kyllä ladusta, oli aika paljon kuokkaa ja vauhdikkaat laskut, eikä tasaista yhtään. Ampumapenkallekin tultiin koko ajan loivaa nousua, Mäkäräinen kuvaili.

Mäkäräinen ampui pikakilpailussa yhden sakkokierroksen pystypaikalta.

- Keskiviikkona oli ihan hirveä harjoituspäivä penkalla. En osunut yhtään mihinkään. Huomasi, että matkustuspäivän jumit vaikuttivat. Hieroja teki paljon töitä, että saatiin kroppa parempaan kuntoon ja että tällainen tulos oli mahdollista, Mäkäräinen kiitteli.

Lisää aiheesta: Mäkäräiselle mainio onnistuminen Soldier Hollow´ssa - sprintin kakkossija yhdellä sakolla

Kiinnostuitko? Klikkaa ja kokeile Digi-Karjalaista 5€ 5 viikkoa