Tulosta tämä sivu
Pesäpallo

Konsta Kettunen teki pitkän jatkosopimuksen Joensuun Mailan kanssa - "Täällä on hienoa pelata tulevaisuudessakin"

19-vuotias Konsta Kettunen lukeutui mestaruuskaudella Joensuun Mailan ratkaisupelaajiin. 19-vuotias Konsta Kettunen lukeutui mestaruuskaudella Joensuun Mailan ratkaisupelaajiin.

Miesten Superpesiksessä pelaava Joensuun Maila ja Konsta Kettunen ovat allekirjoittaneet syksyyn 2022 asti yltävän pelaajasopimuksen. 19-vuotiaalla Kettusella oli sopimusta jäljellä vielä tuleva kausi, mutta mies päätti allekirjoittaa kolmen vuoden jatkosopimuksen jo tässä vaiheessa.

– Tällaiseen mahdollisuuteen oli helppo tarttua tässä kohtaa. Parempaa paikkaa en voisi itselleni kuvitella kuin Joensuun Mailan. Joukkue tulee jatkossakin taistelemaan täällä mestaruuksista ja Joensuu on noussut vuosien saatossa todelliseksi pesiskaupungiksi, Kettunen kehuu Joensuun Mailan tiedotteessa.

– Seurassa tehdään töitä suurella sydämellä ja hommat toimivat seuran ja pelaajien välillä moitteitta. Täällä on hienoa pelata tulevaisuudessakin, Kettunen jatkaa.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Kettunen debytoi miesten Superpesiksessä kaudella 2016 ja on vakiinnuttanut paikkansa joukkueessa varmoilla otteillaan sisä- ja ulkopelissä. Mestaruuskaudella 2018 mies nähtiin Joensuun Mailan sisäpelissä useimmiten numerolla yksi ja ulkopelissä kakkosvahdin paikalla.

Syksyllä 2018 Kettunen kirjoitti ylioppilaaksi ja mies suorittaa parhaillaan varusmiespalvelusta Kainuun prikaatissa. Kauden 2019 jälkeen Kettunen tulee aloittamaan työskentelyn Joensuun Mailan organisaatiossa myyntineuvottelijana.

– Totta kai yksi syy jatkopestiini oli mahdollisuus päästä tekemään itseäni kiinnostavaa myyntityötä Joensuun Mailan ja urheilun parissa. Jatkuvasti kehittyvä Joensuun Mailan organisaatio on noussut koko Suomen tasolla vakuuttavaksi urheilubrändiksi, joten odotan mielenkiinnolla myös tätä puolta, jatkoi Kettunen.

Kiinnostuitko? Klikkaa ja kokeile Digi-Karjalaista 5€ 5 viikkoa

Artikkeliin liittyvät