Tulosta tämä sivu
Jääkiekko

Koplan vahvistukset vastanneet huutoon, finaalit alkavat kotona keskiviikkona

Tshekkihyökkääjä Pavel Brendl on Koplan täsmähankinta kevään ratkaisupeleihin. Tshekkihyökkääjä Pavel Brendl on Koplan täsmähankinta kevään ratkaisupeleihin.
Karjalan Kopla aloittaa jääkiekon II divisioonan finaalit keskiviikkona tuttua vastustajaa Lappeenrannan Pepoa vastaan. Joukkueet kohtasivat Joensuussa runkosarjan lopussa kuumassa ottelussa. Myös kolme muuta kohtaamista ovat olleet maalirikkaita ja värikkäitä. Voitot ovat joensuulaisille 3-1.

Runkosarjan voittanut Kopla tiputti välierissä varkautelaisen WarKiksen ja toiseksi sijoittunut Pepo viime kauden mestarin Lapinlahden Luistimen. Molemmat ottelusarjat menivät poikki kahdessa ottelussa.

Kokoonpanoaan merkittävästi runkosarjan lopussa vahvistanut Kopla lähtee finaaleihin ennakkosuosikkina.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

- Ylimielisyyteen ja kurittomuuteen ei silti ole varaa, joensuulaisten manageri Jaakko Lipponen muistutti.

Tuoreet huippuhankinnat Pavel Brendl ja Petri Lammassaari ovat vastanneet huutoon. Tshekin tehot välierien jälkeen ovat 4+3 ja Lammassaaren 3+2.

- Odotamme finaaleihin suurta yleisömäärää, sillä jo välierissä oli Mehtimäellä melkein 600 katsojaa, Lipponen ilmoitti.

Koplan ja Pepon ensimmäinen finaali alkaa Mehtimäen jäähallissa keskiviikkona kello 19. Suomi-sarjan karsintaan edetään kahdella voitolla.

Kiinnostuitko? Klikkaa ja kokeile Digi-Karjalaista 1€ 1 kuukausi