Maanantai, 27.5.2019 
Ritva
Hiihtolajit

Ari Jääskö lopettaa Kontiolahden Urheilijoiden päävalmentajana

  • Jarmo Sieviläinen
  • Jarno Artika
Ari Jääskö on toiminut Kontiolahden Urheilijoiden päävalmentajana vajaat kaksi vuotta. KontU etsii parhaillaan uutta päävalmentajaa Jääskön tilalle. Ari Jääskö on toiminut Kontiolahden Urheilijoiden päävalmentajana vajaat kaksi vuotta. KontU etsii parhaillaan uutta päävalmentajaa Jääskön tilalle.
Kontiolahden Urheilijoiden ampumahiihtäjien päävalmentaja Ari Jääskö jättää tehtävänsä toukokuun lopussa. Kaksi vuotta KontU:n päävalmentajana Anatoli Hovantsevin jälkeen toiminut Jääskö keskittyy jatkossa elämäänsä Ylitorniolla.

- Taustalla ovat käytännön syyt. Asun 600 kilometrin päässä Ylitorniolla. Vaimoni ryhtyi pyörittämään siellä yritystään ja tarvitsee minun apuani kotipuolessa, Jääskö kertoo.

- Minut otettiin Kontiolahdella todella hyvin vastaan ja täällä on ollut mukava työskennellä. Varsinkin urheiluakatemian toiminta ja olosuhteet ovat olleet mainiot, Jääskö kehuu.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

KontU:n päävalmentaja Jääskö on toiminut myös urheiluakatemian valmentajana ja Ampumahiihtoliiton nuorten olympiavalmentajana. KontU:lla on käynnissä prosessi vastaavanlaisen päätoimisen valmentajan hankkimiseksi Jääskön tilalle.

- Teemme valinnan yhdessä liiton kanssa. Oma haasteensa on, että ampumahiihdossa on vähän ammattivalmentajia. Uusi päävalmentaja on tarkoitus valita kevään aikana, KontU:n toiminnanjohtaja Tomi-Pekka Riihivuori kertoo.