Torstai, 28.5.2020 
Alma
Jääkiekko

Jokipoikien C-juniorit aloittavat tänään pudotuspelit Jokereita vastaan – "Henkinen valmius ja kovuus pitää olla tapissaan"

  • Mikko Holopainen
  • Marko Puumalainen
Rasmus Kuiri, Atte Lehikoinen ja Paavo Kohonen ovat joukkueen kantavia voimia. Rasmus Kuiri, Atte Lehikoinen ja Paavo Kohonen ovat joukkueen kantavia voimia.

C-junioreiden SM-sarjassa kuudenneksi sijoittunut Jokipojat kohtaa lauantaina puolivälierien ensimmäisessä ottelussa Helsingissä Jokerit.

– Hyvillä mietteillä lähdetään pudotuspeleihin. Hyvä fiilis, ja itseänikin alkaa jännittää, kommentoi joukkueen vastuuvalmentaja Juuso Akkanen, joka palkittiin C-nuorten SM-sarjan parhaana valmentajana.

Runkosarjassa kolmanneksi sijoittunut Jokerit on Akkasen mukaan kaadettavissa.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

– Jokerit on liikkuva ja kiekollisesti taitava joukkue,  C-junnusarjaan tosi laadukas porukka. Runkosarja antoi meille uskon, että pystymme Jokeritkin kaatamaan.

Välieriin etenee kahdella voitolla. Lauantaina pelataan kello 14, ja sunnuntaina Joensuussa kello 12.45, joten palautumisaikaa ei juuri jää. Kuormitusta vähentääkseen Jokipojat matkasi pääkaupunkiseudulle jo perjantaina.

– Henkinen valmius ja kovuus pitää olla tapissaan. Kun pelataan kovalla tahdilla, niin henkinen valmius on koetuksella, Akkanen sanoo yli 600 Mestis-ottelun kokemuksella.

– Jokaisen pelaajan pitää uskoa, että pystymme voittamaan.

Jokipojat pääsee pudotuspeleihin parhaalla kokoonpanolla, sillä kaikki pelaajat ovat pelikuntoisia.

Mikäli voitot ovat tasan, pelataan ratkaiseva ottelu ensi viikon keskiviikkona Helsingissä.

Kiinnostuitko? Klikkaa ja kokeile Digi-Karjalaista 5€ 5 viikkoa