Torstai, 29.10.2020 
Alfred, Urmas
Salibandy

Karelia Flames kaatui ensi kauden osalta - Josba Juniorit jäi sivuun

  • Jarmo Sieviläinen
  • Karelia Flames
Karelia Flamesille julkaistiin jo uusi logo. Karelia Flamesille julkaistiin jo uusi logo.
Josba Junioreiden ja Lehmo Ballsin yhdistymistä ei tapahdu ainakaan vielä ensi kauden osalta. LeBa tiedotti keskiviikkoiltana verkkosivuillaan, että Josba Juniorit on päättänyt yksipuolisesti aikalisästä kauden 2019-2020 osalta.

Salibandyseurojen oli tarkoitus yhdistyä tänä keväänä uudeksi Karelia Flamesiksi. Yhdistymissopimusta ei ollut vielä allekirjoitettu.

Yhtenä tekijänä seurojen välillä on hiertänyt, että Flamesin uusi johtokunta päätti heti alkuvaiheessa, että Josban työntekijät eivät voi jatkaa uudessa seurassa vaan heidän pestinsä päättyivät tänä keväänä. Lisäksi Josban nais- ja tyttöpelaajat eivät halunneet lähteä mukaan seuraan.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Josba Junioreiden varapuheenjohtaja Eero Lukkarinen vahvisti seuran tekemän vetäytymispäätöksen keskiviikkoiltana.

- Ehdotamme aikalisää vuodeksi eteenpäin. Isoin syy on aikapula. Emme ole ehtineet tekemään kaikkea tarvittavaa. Taustalla on myös yhdistymisen muodot ja pelaajapolut, kun edustusjoukkuekaan ei ole lähdössä mukaan Flamesiin, Lukkarinen toteaa.

LeBa haluaisi uuden seuran jo ensi kaudeksi.

- Ajattelutapamme ei Josban aikalisäaloitteesta muutu ja haluammekin, että kaikki ne pojat, jotka haluavat yhdessä pelata, saavat niin tehdä jo ensi kaudella, LeBan puheenjohtaja Henna Mäki kommentoi kontiolahtelaisseuran verkkosivuilla.

- Tätä fuusiota on kaivattu vuosia ja meidän mielestämme se olisi kaivannut rivakkaa toteutusta, ei aikalisää, Mäki ilmoittaa.

LeBan johtokunta pitää palaverin asiasta ensi maanantaina.

Kiinnostuitko? Klikkaa ja kokeile Digi-Karjalaista 1€ 1 kuukausi