Tiistai, 4.8.2020 
Veera
Jalkapallo

Jippo teki päätöksen pelipaikastaan - ottaa Mehtimäen tekonurmen kodikseen

  • Renne Ohtonen
  • Niko Jouhkimainen
Jippo on pelannut viime kausina alku- ja loppukaudesta Mehtimäellä, mutta suurin osa on mennyt keskuskentällä. Jippo on pelannut viime kausina alku- ja loppukaudesta Mehtimäellä, mutta suurin osa on mennyt keskuskentällä.
Jippo pelaa alkavan Kakkosen kauden kotiottelunsa Mehtimäen tekonurmella yhtä ottelua lukuun ottamatta. Seura tiedotti pelipaikkapäätöksestään keskiviikkona.

Päätöksen takana on ennen kaikkea Mehtimäen tekonurmikentän yleisöystävällisyys ja se, että keskuskenttä menee loppukesästä remonttiin, eikä siellä olisi enää voitu pelata loppukaudesta.

- Mehtimäki tuntuu kodilta. Olemme jo harjoitelleet siellä, tunnemme kentän ja tunnemme sen ympäristön. Loistava homma, että saamme siitä ikioman uuden kodin kaudeksi 2019, kommentoi päävalmentaja Jussi Leppälahti seuran tiedotteessa.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Mehtimäen kiinteään katsomoon mahtuu noin 300 katsojaa. Jippo selvittää mahdollisuuksia lisäkatsomoihin, jotta se saisi nostettua yleisökapasiteettia.

Poikkeuksen ottelupaikkaan tekee 16. kesäkuuta pidettävä tapahtuma Karjalaiset Futisfestarit, jonka yhteydessä Jippo pelaa keskuskentällä Lappeenrannan Pepoa vastaan. Otteluun tavoitellaan seuran yleisöennätystä.

Jipon kausi alkaa 4. toukokuuta kotiottelulla Vantaan Jalkapalloseuraa vastaan.

Kiinnostuitko? Klikkaa ja kokeile Digi-Karjalaista 1€ 1 kuukausi