Tulosta tämä sivu
Jääkiekko

Naisleijonien menestys näkyy myös kukkarossa - MM-kulta toisi jokaiselle pelaajalle 7 000 euron bonuksen

Jenni Hiirikoski ja Noora Räty kuuluivat Suomen sankareihin lauantain välieräottelussa. Suomen joukkue pelaa tänään MM-finaalissa. Jenni Hiirikoski ja Noora Räty kuuluivat Suomen sankareihin lauantain välieräottelussa. Suomen joukkue pelaa tänään MM-finaalissa.
Jääkiekon MM-finaaliin valmistautuvien naispelaajien mielessä tuskin juuri nyt pyörivät eurot. Turnauksen jälkeen tilanne on toinen. Talous sanelee monelle askelmerkit, kun mietinnässä on päätös uran jatkamisesta.

Suomen jääkiekkoliitto palkitsee Naisleijonien pelaajat mitalibonuksilla. MM-kulta toisi jokaiselle naiselle 7 000 euroa. Hopeasta heltiäisi 5 000 euroa. Jos Naisleijonat olisi joutunut tyytymään pronssiin, mitalibonus olisi ollut 3 000 euron suuruinen.

Otteillaan Naisleijonat on käytännössä varmistanut myös sen, että pelaajat pysyvät valtion 10 000 euron apurahan piirissä. Finaalipaikan myötä kiekkoilijoita on vaikea pudottaa listoilta. Pyeongchangin olympiapronssin jälkeen kaikki Koreassa olleet pelaajat saivat ensimmäisen kerran 10 000 euron apurahan.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Suomen ja Yhdysvaltain MM-finaali alkaa tänä iltana Espoossa klo 20.00.

Kiinnostuitko? Klikkaa ja kokeile Digi-Karjalaista 1€ 1 kuukausi

Artikkeliin liittyvät