Lauantai, 6.6.2020 
Kyösti, Kustaa, Kustavi
Urheilu

Ratsastajainliiton toimitusjohtaja jättää tehtävänsä

  • STT
Pekka Törmälä aloitti Ratsastajainliiton toimitusjohtajana viime vuoden kesäkuussa viiden vuoden määräaikaisella sopimuksella. Kuva: Lehtikuva / Handout Sonja Holma Pekka Törmälä aloitti Ratsastajainliiton toimitusjohtajana viime vuoden kesäkuussa viiden vuoden määräaikaisella sopimuksella. Kuva: Lehtikuva / Handout Sonja Holma
Suomen Ratsastajainliiton toimitusjohtaja Pekka Törmälä jättää tehtävänsä välittömästi. Suomen Ratsastajainliiton tiedotteen mukaan liiton hallitus ja Törmälä ovat purkaneet toimitusjohtajan sopimuksen yhteisymmärryksessä.

Purkamisen yhteydessä on laadittu uusi sopimus, jossa on sovittu erokorvauksesta. Törmälä aloitti Ratsastajainliiton toimitusjohtajana viime vuoden kesäkuussa viiden vuoden määräaikaisella sopimuksella.

–  Törmälä aloitti työnsä erittäin haastavassa tilanteessa, jossa liiton toiminta oli muutoksen kourissa. On erittäin valitettavaa, että tähän ratkaisuun päädyttiin.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

–  Liiton hallitus ja toimitusjohtaja allekirjoittivat sopimuksen, jossa on koeaikaa vastaava eroraha. Hallituksella on edelleen halu ja kyky kehittää lajia eteenpäin, Ratsastajainliiton puheenjohtaja Mikael Forstén sanoi tiedotteessa.

Toimitusjohtajan tehtäviä hoitaa jatkossa Jukka Koivisto.

Kiinnostuitko? Klikkaa ja kokeile Digi-Karjalaista 5€ 5 viikkoa