Lauantai, 6.6.2020 
Kyösti, Kustaa, Kustavi
Urheilu

Hongalle makea ja huojentava kotivoitto

  • STT
Honka ylsi värikkäiden vaiheiden jälkeen jalkapalloliigassa ensimmäiseen kotivoittoon, kun se löi Interin torstaina 3–2. Turkulaisten toivoa piti yllä kaksi tasoitusmaalia viimeistellyt Mika Ojala, mutta isäntien Robert Ivanovin 81 minuutin lähitilanneosuma ratkoi lopulta voiton.

–  Iso voitto ja kova taistelu, Hongan valmentaja Vesa Vasara kiteytti.

Puolen tunnin kohdalla Honka rakensi oikean laidan kautta lupaavan tilanteen, mutta vasta pari minuuttia myöhemmin sen espanjalainen laitalinkki Borjas Martin puski 1–0. Martinin pää toimi tuotteliaasti jatkossakin: hän puski espoolaiset uuteen johtoon 57. minuutilla.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

–  Lopussa Honka oli meitä etevämpi, kulmien ja vapaapotkujen puolustamisten takia lähdemme kotimatkalle pisteittä, Interin valmentaja Jose Riveiro summasi.

Vuoden takaiseen verraten Hongan varhaiskeväässä on samaa, sillä kauden 2018 kolme ensimmäistä kotipeliä tuotti kolme tasapeliä. Nyt kotiavaus toi tappion IFK-Mariehamnille Borjas Martinin viimeistelemästä johto-osumasta huolimatta, toinen tuotti sitten täyden potin torstaina. Espanjalaisella on nyt koossa jo viisi maalia.

Kiinnostuitko? Klikkaa ja kokeile Digi-Karjalaista 5€ 5 viikkoa