Keskiviikko, 5.8.2020 
Salme, Sanelma
Urheilu

Emma Väreen valmennettaville kaksi Toto64-voittoa Vermossa

  • STT
Vihtiläisen Emma Väreen ravi-ilta Vermossa oli takuulla ikimuistoinen, kun kumpikin raveihin osallistunut Väreen valmentama kilpailija ylsi täysosumaan.

Väreen ensimmäisen valmennettavan voitto toi ilon hetkiä myös pesäpalloväelle, kun Pesiskimpan omistama Carleman kiersi lähdössään kaikki. Isokenkä-lähdössä Väre nappasi toisen voittonsa treenarina, kun Jukka Torvisen ohjastama Seabiscuit otti hurjasta matkavauhdista huolimatta ylivoimaisen keulavoiton.

–  Seurasin lähtöä pelonsekaisin tuntein. Kierros jäljellä hevonen painoi niin kovasti ohjille, että ajattelin huonosti käyvän, muttei käynytkään, Väre sai sanotuksi voittajahaastattelussa.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Takavuosina muiden muassa Suomen mestaruuden ja Derbyn korkannut Seabiscuit ravasi hurjan voittonoteerauksen 11,7a/2  100 metriä.

Toisilleen tutun taisteluparin uusintaottelu päättyi dramaattisesti

Enon Vilppi ja Råger kävivät jo toissa viikolla Vermossa jännittävän voittoväännön. Suomenhevoskaksikon odotettiin tarjoavan jälleen yleisölle jännittäviä hetkiä, eikä niitä puuttunut, kun voitosta väännettiin loppuhetkille asti.

Antti Teivaisen ohjastama Enon Vilppi hankki heti alussa vahvan edun Rågeriin nähden, kun 7-vuotias kiskaisi kärkipaikalle tuulta halkomaan. Jari Aution valmentama Enon Vilppi veti kärjessä tasaista vauhtia, ja Råger lähti Esa Holopaisen kanssa hänniltä kolmannen kiertoon kirilenkin alussa.

Råger liikkui viimeisellä takasuoralla hurjasti ja eteni Enon Vilpin tuntumaan loppukaarteessa. Maalisuoralla Råger tavoitti Enon Vilppiä askel askeleelta, mutta sortui laukalle kesken jännitysnäytelmän. Råger hylättiin, ja Enon Vilppi lipui ylivoimavoittoon.

Voittoihin Toto64-kierroksella pystyivät myös Grace Match, Borgmester ja Larvan Hurmos. Täysosumalla voitti 2798,29 euroa, viidellä oikein sai 36,56 e ja neljällä 3,94 e.

Kiinnostuitko? Klikkaa ja kokeile Digi-Karjalaista 1€ 1 kuukausi