Tulosta tämä sivu
Urheilu

Sokru löi kilpasiskonsa A.V. Marttilan Tammasarjassa Vermossa

Orimattilalaisen Timo Tuomisen ohjastama ja kasvattama Sokru on iskenyt ryminällä tammaparhaimmistoomme. Elokuun alussa pidettävään Lahden kuningatarkisaan tähtäävälle 8-vuotiaalle tuli jo toinen peräkkäinen täysosuma Vermossa.

Juha Länsimäen ohjastama Loikkaus yritti järjestää mailin matkan kisassa keulapaikalta suuryllätyksen. Jymypaukku jäi vain muutamasta sentistä kiinni, kun juuri ennen maalilinjaa hurjasti kirinyt Sokru ehti edelle ja voittoon.

–  Tosi tiukkaa oli, luulin Loikkauksen vastanneen maaliin asti, mutta onneksi kävi näin päin, Timo Tuominen kertoi.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

–  Sokru on siitä hyvä kilpahevonen, että yrittää aina parhaansa.

Matti Mäki-Mattilan valmentama ja omistama Sokru ansaitsi voitostaan 5  000 euroa.

Suursuosikkina kilpailuun lähtenyt Huimariina haparoi matkan aikana muutamaan otteeseen ja pilasi lopulta laukkaan.

Tapio Perttuselle tupla

Orimattilalaisen Tapio Perttusen valmennettavien vahva kisaviikko sai jatkoa, kun tiistain Porin ravien kahden voiton jatkoksi tuli yhtä monta täysosumaa Vermossa.

Tapio Perttunen nappasi ensimmäinen ykköstilansa Uljas Suomalaisen kanssa. 7-vuotias ori pyrki kärkipaikalta karkumatkalle ja voitti lopulta ylivoimaisesti, kun suursuosikki Sheikki pilasi laukkaan loppumatkasta.

–  Uljas Suomalainen oli neli- ja viisivuotiaana hyvä, mutta viimevuosi oli välivuosi, Tapio Perttunen muisteli.

–  Hevosen ravi ei ollut silloin satkua, mutta tänään se ravasi tosi hyvin ja on menossa parempaan suuntaan.

Raviurheilun elävä legenda Tapio Perttunen ei vaihtanut toimivaa reseptiä, kun kannusti William Pinen kärkipaikalle lämminveristen ykkössarjassa. Perttusen päättäväisen ajon tuloksena William Pine irtosi helppoon keulavoittoon.

Toto64-kierroksella voittoihin pystyivät myös Ulk Delle Selve, Heavy Beat ja Exaudio Vici. Täysosumalla voitti 4755,75 euroa, viidellä oikein sai 50,78 e ja neljällä oikealla merkillä 4,99 e.

Kiinnostuitko? Klikkaa ja kokeile Digi-Karjalaista 1€ 1 kuukausi