Tulosta tämä sivu
Urheilu

Eva Wahlström nousee kehään Las Vegasissa – "Jännittää aika paljon"

Wahlström otteli edellisen kerran joulukuussa. LEHTIKUVA / Heikki Saukkomaa Wahlström otteli edellisen kerran joulukuussa. LEHTIKUVA / Heikki Saukkomaa
Ammattinyrkkeilijä Eva Wahlström puolustaa WBC-liiton ylemmän höyhensarjan MM-vyötään 2. elokuuta Las Vegasissa. Wahlströmin haastajaksi kehään nousee meksikolainen Yareli Larios.

Kokeneen suomalaisiskijän ja 21-vuotiaan meksikolaisen ottelu isketään yli 18  000 katsojaa vetävässä Thomas & Mack Centerissä, joten kamppailun puitteet ovat hulppeat. Kyseessä on nyrkkeilyillan pääottelu.

–  Onhan tämä huikeata. Olen haaveillut ottelemisesta Vegasissa, joka on maailman nyrkkeilypääkaupunki, Wahlström riemuitsi.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Wahlström, 38, otteli edellisen kerran joulukuussa New Yorkissa, jolloin hän kärsi ammattilaisuransa ensimmäisen tappion irlantilaiselle Katie Taylorille. Voittoja suomalaiselle on kertynyt 22.

Larios, 21, on kerännyt 16 ottelustaan 13 voittoa, kaksi tappiota ja yhden ratkaisemattoman tuloksen.

–  Larios on nuori nainen, joka varmasti tulee valmistautumaan otteluun niin hyvin kuin pystyy. Tämä ei missään nimessä ole helppo ottelu, Wahlströmin valmentaja Risto Juvonen sanoi.

Ottelun järjestäjänä nyrkkeilylegenda

Wahlström kuvailee vastustajaansa viisaaksi ottelijaksi.

–  Minua jännittää aika paljon, ja yleensä silloin suoriudun kaikkein parhaiten. Vahvuuteni on pitkä kokemus, sillä olen nyrkkeillyt yhtä pitkään kuin Larios on elänyt. Uskon lukevani ottelua häntä paremmin ja olevani myös fysiikassa edellä.

Wahlströmin ottelun järjestää nyrkkeilylegenda Roy Jones junior, joka työskentelee nykyään promoottorina. Suomalaisnyrkkeilijä paljasti, että yhteistyölle on näillä näkymin tulossa jatkoa.

–  Mitään ei ole lyöty lukkoon, mutta Roy Jonesin tiimin kanssa on puhuttu muutamasta lisäottelusta. Toivon erittäin paljon, että vastaan tulisi Mikaela Mayer, Wahlström sanoi viitaten yhteen suomalaisnyrkkeilijän sarjan parhaista nyrkkeilijöistä.

Kiinnostuitko? Klikkaa ja kokeile Digi-Karjalaista 1€ 1 kuukausi