Lauantai, 4.7.2020 
Ulla, Ulpu
Urheilu

Neziri pääsi lähelle kauden parastaan Timanttiliigassa

  • STT
Nooralotta Neziri juoksi lauantaina lähelle kauden parastaan naisten 100 metrin aitajuoksun alkuerässä yleisurheilun Timanttiliigassa. Neziri kellotti Lontoossa ajan 12,97, mutta karsiutui finaalista. Hän oli eränsä kahdeksas.

–  Juoksu tuntui hyvältä puoliväliin asti, mutta loppu ei nyt ollut sellaista liitoa kuin se joskus parhaimmillaan on, mutta ihan ookoo juoksu ja kroppa tuntui hyvältä. Finaalikin jäi vain sadasosien päähän, Neziri sanoi Urheiluliiton tiedotteessa.

Neziri on juossut tällä kaudella parhaimmillaan ajan 12,90. Hänen Suomen ennätyksensä on 12,81 kolmen vuoden takaa.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Neziri pääsi tällä kaudella toisen kerran mukaan Timanttiliigaan. Kansainväliset kisat ovat hänelle tarpeen matkalla kohti syksyn MM-kisoja.

–  Meillä on kotimaassa kova taso, ja Suomessa saa hyviä kisoja. On kuitenkin tärkeä päästä juoksemaan myös näitä kisoja, joissa ihan kaikki menevät kovaa ja juostaan rintamassa, Neziri sanoi.

Lontoossa Nezirin erän voitti Jamaikan Megan Tapper ajalla 12,63. Juoksussa oli lievä myötätuuli.

Alkuerien ylivoimaisesti nopein oli avauserän voittanut Jamaikan Danielle Williams ajalla 12,41. Aika jäi vain sekunnin sadasosan kauden kärkituloksesta, jota pitää hallussaan Jamaikan Janeek Brown.

Kiinnostuitko? Klikkaa ja kokeile Digi-Karjalaista 1€ 1 kuukausi