Perjantai, 6.12.2019 
Niilo, Niko
Urheilu

KPV kärsi kirvelevän tappion – SJK:n Batista ratkaisi saksipotkulla

  • STT
SJK aiheutti Pohjanmaan kohtaamisessa kirvelevän tappion miesten jalkapalloliigan paikastaan taistelevalle KPV:lle. Ottelun ratkaisija oli SJK:n hyökkääjä Matheus Batista.

Keväällä Batista vastasi KPV-ottelun ainoasta maalista, ja sunnuntaina pitkän kuivan kauden jälkeen brasilialaishyökkääjä tekaisi kauden toisen osumansa. Molemmilla kerroilla kyseessä oli voittomaali, sillä sunnuntain ottelu päättyi SJK:n 2–1-vierasvoittoon.

Batistalle voittomaali maistui erityisesti, sillä mies oli hetkeä aikaisemmin ampunut rangaistuspotkun taivaan tuuliin.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

SJK:n päävalmentaja Alexei Eremenko kehui ottelun tasoa.

–  Tempo oli kova, ja olimme alussa pihdeissä. Jouduimme vaihtamaan peräti kuusi pelaaja edellisestä pelistä VPS:ää vastaan, ja se vaati alussa veronsa, Eremenko tiivisti.

SJK:n kokoonpanosta olivat poissa muun muassa Moshtagh Yaghoubi, Billy Ions ja Sergei Eremenko, jonka pelioikeudet omistava latvialaisseura Jurmala on kutsunut takaisin.

SJK tekaisi molemmat osumansa erikoistilanteista, ensimmäisen sivurajaheiton ja toisen vapaapotkun jälkitilanteesta. Voitto-osuman Batista taituroi akrobaattisesti saksipotkulla.

SJK:n 1–0-maalista vastasi toppari Jude Arthur ja kotijoukkueen 1–1-tasoituksesta Simo Roiha. Ottelu keräsi lähes 3  000 katsojaa.

Kiinnostuitko? Klikkaa ja kokeile Digi-Karjalaista 5€ 5 viikkoa