Perjantai, 13.12.2019 
Seija
Urheilu

Pelicans hankki maalilleen kolmen SM-kullan Karhusen

  • STT
Tomi Karhunen torjuu alkavalla kaudella Lahden Pelicansin maalilla. Karhunen on julinut SM-kultajuhlia kolmesti urallaan. Kuvassa hän on KHL-seura Kunlun Red Starin paidassa. LEHTIKUVA / IRENE STACHON Tomi Karhunen torjuu alkavalla kaudella Lahden Pelicansin maalilla. Karhunen on julinut SM-kultajuhlia kolmesti urallaan. Kuvassa hän on KHL-seura Kunlun Red Starin paidassa. LEHTIKUVA / IRENE STACHON
Miesten jääkiekkoliigassa pelaava Pelicans on tehnyt vuoden mittaisen sopimuksen maalivahti Tomi Karhusen kanssa. Pelicans on Karhuselle, 29, uran kolmas liigaseura kotimaassa. Hän on aiemmin pelannut Kärpissä ja Tapparassa.

Kärpissä hän juhli Suomen mestaruutta kahdesti ja Tapparassa kertaalleen. Lisäksi hän on ollut voittamassa Slovakian mestaruutta Slovan Bratislavassa. Karhunen on pelannut ulkomailla Slovakian lisäksi Sveitsin ja Ruotsin pääsarjoissa sekä KHL:ssä.

Viime kaudella hän pelasi Ruotsin liigaa Brynäsissä ja KHL:ää Kunlun Red Starissa. Karhusella on takavuosilta kokemusta myös Pohjois-Amerikan OHL-junioriliigasta.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Lahtelaisseura Pelicansille tuli tarvetta maalivahdille, kun tshekkitorjuja Jakub Skarek suuntasi New York Islandersiin.

Kiinnostuitko? Klikkaa ja kokeile Digi-Karjalaista 5€ 5 viikkoa