Lauantai, 29.2.2020 
---
Pesäpallo

JoMan naisten välieräavaus suorana netissä

  • Jarmo Sieviläinen
  • Mikko Makkonen
 JoMan Laura Rajahalme johtaa pudotuspelien lyöjätilastoa. Arkistokuva. JoMan Laura Rajahalme johtaa pudotuspelien lyöjätilastoa. Arkistokuva.

Joensuun Mailan naiset kohtaavat lauantaina Helsingin Roihun Mehtimäellä kello 15 naisten Ykköspesiksen ensimmäisessä välieräottelussa.

Otteluparista selviää Ykköspesiksen finaaleihin kahdella voitolla. Joukkueet kohtaavat sunnuntaina Helsingissä ja tarvittaessa ensi keskiviikkona Joensuussa.

Välieräsarjan avausottelusta on nähtävissä suora lähetys Karjalaisen verkkosivuilla. Lähetys käynnistyy JoMan naisten pelinjohtajan Iivo Parviaisen haastattelulla noin kello 14.45. Suoraa lähetystä pääsee seuraamaan osoitteessa www.karjalainen.fi/pesis Karjalaisen tilaajatunnuksilla tai 0,95 euron maksulla.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Roihu on ollut JoMan naisille viime vuosina hankala vastus. Heinäkuussa Roihu kukisti JoMan 1–0 ja viime kaudella helsinkiläiset olivat parempia molemmissa joukkueiden kohtaamisissa.

Roihun lyöjätykkinä häärii Teea-Kaisa Vikiö, joka iski runkosarjassa lyöjätilaston ykköseksi 83 lyödyllä. Edellisen kerran niin kovaan juoksumäärään on päästy naisten Ykköspesiksessä vuonna 1996.

Pudotuspelien lyöjätilastoa johtaa kuitenkin JoMan Laura Rajahalme, joka on tykittänyt kolmessa ottelussa 15 juoksua.

– Vastassa on laadukas ykkös-pesisjoukkue, jolla on nopea kärki ja sarjan paras lyöjäjokeri. Meillä on oltava tiivis ulkopeli, emmekä voi lähteä juoksuntekokisaan, JoMan pelinjohtaja Iivo Parviainen kuvailee.

Kiinnostuitko? Klikkaa ja kokeile Digi-Karjalaista 5€ 5 viikkoa