Torstai, 28.5.2020 
Alma
Urheilu

IFK Mariehamn tarrasi paikkaan kuuden parhaan joukossa

  • STT
IFK Mariehamn nousi miesten jalkapalloliigan sarjataulukossa kuudennelle sijalle ja kiinni paikkaan syksyn yläjatkosarjassa kaadettuaan kotonaan SJK:n. Ottelun ainoan maalin teki Robin Sid.

Kotijoukkue IFK Mariehamn hallitsi avausjaksoa myötätuulen turvin, mutta ei onnistunut maalinteossa ennen taukoa. Toisella jaksolla peli tasaantui, mutta Sid pääsi iskemään johtomaalin 57. minuutilla.

Ottelun yksi avainhetkistä nähtiin 75. minuutilla, kun kotijoukkueen maalivahti Oskari Forsman torjui SJK:n Obed Malolon rangaistuspotkun. Malolo otti tämän jälkeen toisen varoituksensa, ja SJK:n kiri miehen alivoimalla ei tuottanut tulosta.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

–  Olemme todella iloisia. Pelasimme mielestäni hyvän ottelun. Taistelimme, voitimme kaksinkamppailuja, ja intensiteetti oli hyvä. Tämä oli iso tasonnosto edellisestä ottelusta, IFK Mariehamnin päävalmentaja Peter Lundberg totesi.

SJK:n päävalmentaja Brian Page ei selitellyt tappiota.

–  IFK ansaitsi voittonsa, he olivat parempi joukkue. Meillä oli selkeä suunnitelma, muttemme pystyneet noudattamaan sitä. Emme uskaltaneet tarpeeksi, ja pienet asiat ratkaisivat. Tästä tulee todella kova taistelu pääsystä kuuden joukkoon, Page mietti.

Kiinnostuitko? Klikkaa ja kokeile Digi-Karjalaista 5€ 5 viikkoa