Perjantai, 25.9.2020 
Kullervo
Pesäpallo

Ratkaisu mestaruudesta siirtyy ensi viikonlopulle – Joensuun Mailan huima voittoputki katkesi kolmannessa finaalissa Sotkamossa

  • Renne Ohtonen
  • Mikko Makkonen
Sotkamon Jymy pääsi juhlimaan sunnuntain loppuottelun päätteeksi. Sotkamon Jymy pääsi juhlimaan sunnuntain loppuottelun päätteeksi.

Kamppailu miesten Superpesiksen mestaruudesta siirtyi ensi viikonlopulle. Joensuun Maila vieraili Sotkamossa Jymyn kotikentällä johtaen finaalisarjaa voitoin 2–0, mutta Jymy oli selkä seinää vasten joensuulaisia etevämpi.

Loppulukemat olivat Jymylle supervuoroparin jälkeen 2–1 (6–5, 1–7, 1–0).

JoMa avasi kutkuttavan supervuoroparin sisällä, mutta Jymy piti joensuulaiset juoksuitta. Jymylle riitti Roope Korhosen läpilyönti, kun sotkamolaisilla oli jo kaksi paloa alla.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Samalla katkesi Joensuun Mailan huima voittoputki pudotuspeliotteluissa. Finaalisarjan toisen kohtaamisen voitto oli JoMalle jo 19:s peräkkäinen pudotuspeleissä.

Viihdyttävä avausjakso kääntyi kotijoukkueen nimiin vasta neljännen vuoroparin tasoittavalla. Lauri Rönkön upeat suoritukset sisäpelissä nostivat Jymyn rinnalle ja ohi. Toinen jakso taas oli aivan suvereenia JoMan hallintaa, ja edessä oli supervuoropari.

Mestaruus on katkolla Joensuun Mailalle ensi lauantaina Mehtimäellä. Ottelu alkaa jo kello 14.

Lisää ottelusta illan aikana Karjalaisen verkkosivuilla ja sosiaalisen median kanavissa.

Kiinnostuitko? Klikkaa ja kokeile Digi-Karjalaista 1€ 1 kuukausi